09
ЧЕР
2016

Сиквел «Сікаріо» знайшов режисера, але втратив Емілі Блант

Продовження трилера «Сікаріо» може поставити італієць Стефано Солліма, режисер серіалу «Гоморра». На жаль, Емілі Блант, яка грала в картині Дені Вільнева, не повернеться. Головні ролі виконають Бенісіо Дель Торо і Джош Бролін, що знімалися в першому фільмі.

Сюжет сиквела зосередиться на героях Дель Торо і Броліна - неговіркому мексиканці Алехандро Гілліку і агенті ЦРУ Метта Грейвері. Цього разу Гіллік і Грейвер пильно придивляться до контрабанди, яку проносять через підземні тунелі з Мексики в США. Як виявляється, цей шлях люблять не тільки наркокартелі, а й терористи.

 
Кадр з фільму «Сікаріо»

Студії Lionsgate і Black Label Media все ближче підходять до початку виробництва продовження і вже вибрали режисера. Переговори ведуться з італійським постановником Стефано Соллімой, які працювали над міні-серіалом «Гоморра» за мотивами однойменного фільму Маттео Гарроне.

Сиквел отримав назву Soldado. Сценарій писав Тейлор Шерідан, автор «Сікаріо».

 
Кадр з фільму «Сікаріо»

Прем'єра картини Дені Вільнева відбулася на Каннському кінофестивалі в 2015 році. Картина увійшла до конкурсної програми. Стрічка отримала три номінації на премію «Оскар» - за операторську роботу, музику і монтаж звуку. У Мексиці фільмом залишилися незадоволені, оскільки «Сікаріо» в негативному світлі показав місто Хуарес, що знаходиться на кордоні з США.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####