13
ЧЕР
2016

Брі Ларсон мітить в супергероїню, Білл Скарсгард - в клоуни

Студія Marvel підшукує актрису на роль Капітана Марвел в сольний фільм про цю супергероїню. Сценаристка мультфільму «Думками навиворіт» Мег ЛеФов і Ніколь Перлман, яка працювала над «Вартовими Галактики», пишуть текст картини. Головна героїня - пілот Керол Денверс, чия ДНК отримала дозу інопланетної енергії під час інциденту. Капітан Марвел володіє надприродною силою, міццю і вміє літати. Деякий час назад йшли чутки про причетність до проекту Емілі Блант, але зараз головною кандидаткою на роль стала Брі Ларсон.
 
На фото: Брі Ларсон

Після відходу Кері Фукунаги з екранізації роману Стівена Кінга «Воно» режисерське крісло зайняв постановник горора «Мама» Андрес Мускетті. Як і планував Фукунага, «Воно» буде складатися з двох частин. Перший фільм розповість про називаючу себе «Клубом лузерів» групу тінейджерів, які перемагають Пеннівайза. Друга частина покаже героїв вже дорослими, але їм знову доведеться зібратися, щоб здолати злого клоуна. Роль Пеннівайза отримав Білл Скарсгард, син Стеллана Скарсгарда. Актор знімався в серіалі «Хемлок Гроув», а також у фільмах «Анна Кареніна» і «Дивергент, глава 3: Віддана».

 
На фото: Білл Скарсгард

Джейк Джилленхол знову спробує знятися у фільмі по відеогрі. Його участь в пригодницькій стрічці «Принц Персії: Піски часу» виявилася не найвдалішою. Можливо, йому більше пощастить з картиною по грі Tom Clancy's the Division. Актор не тільки зіграє головну роль, а й спродюсує екранізацію гри компанії Ubisoft. За перші п'ять днів продажів The Division було виручено 330 мільйонів доларів. Яка студія буде прикріплена до кіноверсії, поки не відомо. Ubisoft незабаром повинна додати ще одного актора на іншу важливу роль, і тоді проект представлятимуть мейджорам. Зараз ведуться пошуки сценариста картини.

 
На фото: Джейк Джилленхол

ТіДжей Міллер, відомий за фільмами «Трансформери: Час вимирання» і «Дедпул» і за серіалом «Кремнієва долина», отримав роль інтернет-троля в фільмі Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися». У картині за однойменним романом Ернеста Клайна задіяні Тай Шерідан, Олівія Кук, Саймон Пегг, Бен Мендельсон і Марк Райленс. Дія розвивається у віртуальному світі «Оазис», де герой Шерідана веде пошуки ключів, які можуть забезпечити йому головний приз гри, створеної героєм Райленса. Міллер зіграє персонажа, який під ніком i-R0k тролить онлайн-форуми гри.

 
На фото: ТіДжей Міллер

Джулі Ендрюс візьме участь в дитячому серіалі Netflix «Артистична кімната Джулі». Розробкою відає компанія Джима Хенсона. Буде знято 13 епізодів по 30 хвилин кожен. Ендрюс створила проект разом з дочкою і розповідає, що завдяки йому діти отримають уявлення про чарівний світ мистецтва. Зйомки почалися в травні.

 
На фото: Джулі Ендрюс

Нарешті, продюсер і сценарист Саймон Кінберг спробував пролити світло на деякі особливості провального проекту Fox «Фантастична четвірка». У розмові з сайтом Collider продюсер заявив: «Мені здається, що в фільмі, який не вийшов, немає якогось єдиного рішення, що призвів його до краху. Ми брали багато рішень, які призвели до того, що картина не сподобалася людям. Я б зараз зняв її інакше. Для мене найголовнішим висновком стала тональність фільму, який хоч і був цікавим і амбітним, але повністю розходився з джерелом. Комікси "Фантастична четвірка" дуже оптимістичні і яскраві. Персонажі відважні, а ми перетворили їх в похмурих і зняли мало не горор. Зазначу, що мені здається цікавою ця версія, але вона не зовсім схожа на "Фантастичну четвірку"».

 
На фото: Саймон Кінберг
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####