14
ЧЕР
2016

Warner знайшла нового режисера для коміксу «Флеш»

На початку травня з проекту студії Warner «Флеш» вибув Сет Грем-Сміт - письменник і сценарист, який планував дебютувати в режисурі цією картиною. Його місце зайняв Рік Фамуїва, постановник стрічки «Наркоик», хіта кінофестивалю «Санденс»
 
.
На фото: Рік Фамуїва

«Флеш» повинен вийти в прокат 16 березня 2018 року, так що у студії ще є час. Головну роль зіграє Езра Міллер, якого в цьому році можна буде побачити у фільмі «Фантастичні звірі і де їх шукати». В образі найшвидшої людини в світі Міллер дебютував в блокбастері «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості».

 
Сет Грем-Сміт, який залишив «Флеша» через творчі розбіжності, як свідчить офіційна версія, писав сценарій по розробці Філа Лорда і Кріса Міллера, режисерів комедій «Мачо і ботан» і «Лего. Фільм». Лорд і Міллер планували самі знімати картину для Warner, проте їм надійшла пропозиція, від якого постановники не змогли відмовитися - спін-офф «Зоряних війн» про молодого Хана Соло.
 
Кадр з фільму «Наркоик»

Існує думка, що вихід Грема-Сміта з проекту обумовлений небажанням Warner віддавати багатобюджетний проект новачкові. Як повідомляє Deadline, Рік Фамуїва, швидше за все, представив своє бачення, яке більше підходило для молодого глядача. Зрештою, «Наркотик», який зробив режисерові ім'я, оповідав про підлітка-гіка, який намагається вижити в скрутному районі Лос-Анджелеса.
 
Фамуїва в минулому році зняв телефільм «Слухання» для каналу HBO. Головні ролі зіграли Кері Вашингтон, Грег Кіннер та Джеффрі Райт. Інсайдери вважають, що за цю роботу режисер отримає номінацію на престижну премію «Еммі».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####