15
ЧЕР
2016

«Ідеальний голос 3» залишився без Елізабет Бенкс

Елізабет Бенкс покинула режисерське крісло триквела «Ідеального голосу». Музичній картині не знайшлося місця в переповненому робочому графіку зірки.
 
На фото: Елізабет Бенкс

За повідомленнями голлівудських трейдів, розставання кінематографістки зі студією пройшло полюбовно. Більш того, Бенкс, відмовившись від постановки стрічки, залишилася в проекті в якості продюсера поряд з курируючим франшизу Полом Бруксом і Максом Хандельманом. Можливо, Елізабет знову з'явиться у фільмі у другорядній ролі коментатора.

 
Елізабет Бенкс на зйомках «Ідеального голосу 2»

Раніше пару тижнів назад стало відомо, що Universal пересунула дату релізу «Ідеального голосу 3» з 21 липня 2017 року на 22 грудня.

Передбачається, що в продовженні до своїх колишніх образів повернуться Анна Кендрік, Бріттані Сноу і Ребел Вілсон. Сценарій картини пише відповідальна за попередні дві частини Кей Кеннон, двічі номінантка на премію «Еммі» (обидва рази за «Студію 30»).

 
Кадр з фільму «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2»

У найближчих планах у Бенкс значиться перезапуск «Ангелів Чарлі», до якого актриса-режисер прикріплена з минулого вересня. Також зірка збирається знімати для Universal екранізацію підліткового роману «Червона королева» Вікторії Авеярд. У українських кінотеатрах Елізабет в останній раз можна було побачити в заключній частині «Голодних ігор».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####