15
ЧЕР
2016

Сем Реймі влаштує пограбування під час торнадо

Режисер трилогії «Людина-павук» Сем Реймі придивляється до безіменного екшн-проекту, перш відомому під робочою назвою Stormfall. Фільм з недавнього часу знаходиться у веденні Warners Bros. і зараз намагається знайти сценариста.
 
На фото: Сем Реймі

Подробиці майбутньої стрічки нечисленні. Інсайдери повідомляють, що в центрі сюжету опиняться взаємини між чоловіком і його старшим наставником, які провертають пограбування на тлі торнадо в Північній і Південній Кароліні.

Реймі розраховує як мінімум зайнятися продюсуванням пригодницької картини і, найімовірніше, візьметься за її постановку.

 
Сем Реймі на зйомках серіалу «Еш проти зловісних мерців»

Останньою роботою режисера для великого екрану було фентезі «Оз: Великий та могутній» з Джеймсом Франко. При 215-мільйонних витратах стрічка зібрала в національному прокаті 234 мільйони, а в усьому світі понад 493 мільйонів. Після цього кінематографіст зосередився на телевізійних проектах, спочатку приклавши руку до серіалу «Рейк», а потім запустивши багатосерійний горор «Еш проти зловісних мерців», високо оцінений і критиками, і глядачами.

У Реймі-продюсера в цьому році виходить трилер «Не дихай», знятий Федеріко Альваресом.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####