15
ЧЕР
2016

Джон Боєга потрапив в «Тихоокеанський рубіж 2»

Зірка «Пробудження сили» Джон Боєга стане частиною ще одного науково-фантастичного всесвіту. Актор приєднався до сиквелу «Тихоокеанського рубіжу», де зіграє сина персонажа Ідріса Ельби з першої частини.
 
На фото: Джон Боєга

Нагадаємо, що продовження історії про бійню величезних роботів з чудовиськами Кайдзу з іншого виміру буде знімати шоураннер серіалів «Шибайголова» і «Спартак: Кров і пісок» Стівен С. ДеНайт. Гільєрмо дель Торо ж, зрежисувавший оригінальну стрічку, залишився в якості продюсера проекту.

 
«Тихоокеанський рубіж»

Сценарій другого «Рубіжа» написав автор «Прометея» Джон Спейтс. У прокат картина студії Legendary Pictures вийде в 2017 році. Крім дель Торо, її виробництво будуть курирувати Томас Тулл, Мері Перент і Джон Дж. Джашні, до яких приєднаються сам Боєга і його партнер по компанії Upper Room Productions Фемі Огунс.

Перший фільм, випущений в 2013-му, зібрав в прокаті понад 411 мільйонів доларів при 190-мільйонному бюджеті. На рішення про запуск сиквела вплинули касові результати в Піднебесній.

 
Кадр з фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»

Джон Боєга в даний час зайнятий на знімальному майданчику восьмого епізоду «Зоряних війн». Цього року його також можна буде побачити в фантастиці «Сфера» Джеймса Понсольдта.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####