16
ЧЕР
2016

Саша Барон Коен стане фокусником

Саша Барон Коен зіграє головну роль в давно буксуючому проекті Warner Bros. «Фокусник Мандрейк» (Mandrake the Magician). В якості режисера фільму виступить автор «Людей в чорному 3» Етан Коен.
 
На фото: Саша Барон Коен

Персонаж, якого належить втілити британському коміку, вперше з'явився в 1934 році в коміксах Лі Фалька. Яскравий ілюзіоніст і шоумен, герой використовував свої здібності в боротьбі з бандитами, божевільними вченими, інопланетянами і істотами з інших вимірів. У 1939-му про Мандрейка був знятий 12-приватний серіал, випущений Columbia Pictures.

Шлях до великих екранів фокусник шукає довгий час. Картина про нього знаходиться в розробці понад десяти років. У 2005-му стрічку намагалися підняти компанії Hyde Park і Baldwin Entertainment Group. У 2012-му вже студія Atlas Entertainment привертала до написання сценарію фільму автора «Кота в чоботях» Тома Вілера, але справа так і не зрушила з мертвої точки. Цілком можливо, що з набуттям виконавця головної ролі проект нарешті прискориться.

 
Кадр з фільму «Брати з Грімсбі»

На даний момент Atlas підшукує для «Мандрейка» нового сценариста. Для Етана Коена картина може стати другим режисерським досвідом. Відповідальний за тексти до комедії «Солдати невдачі» і мультфільму «Мадагаскар 2», кінематографіст дебютував в якості постановника в 2015 році стрічкою «Тримайся!» з Віллом Ферреллом і Кевіном Хартом.

Сашу Барона Коена зараз можна побачити в «Алісі в Задзеркаллі». Раніше в цьому році він зіграв в «Братах з Грімсбі».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####