05
ЛЮТ
2015

«Джон Уік» отримає продовження

«Джон Уік» отримає продовження

Оригінальна стрічка, при 20-мільйонних витратах зібрала понад 78 мільйонів і продовжує обзаводиться фан-базою завдяки продажам на VOD і відеоносіях, розповідала про колишнього найманого вбивцю, який веде непримітне життя. Після смерті дружини єдиним нагадуванням про дружину для нього служить щеня бигля, якого вбивають увірвавшись до героя в будинок молоді російські бандити, які раніше посварилися з Уіком на заправці і на додаток викрадають його вінтажний автомобіль. Екс-кілер відправляється мстити кривдникам.

В ході бесіди з авторами ресурсу Movies.com режисери Чад Стахелскі і Девід Лейтч, для яких фільм став дебютом в повному метрі, зізналися, що в даний час вже підшукують підходящий матеріал для продовження. Як водиться, в подробиці кінематографісти не вдаються, але, за їхніми словами, у них на прикметі відразу кілька ідей, здатних перевершити сюжет оригіналу (залишається сподіватися, що вони не змусять протагоніста зводити рахунки з ким-небудь через смерть золотої рибки).

 
Кіану Рівз у фільмі «Джон Уік»

«Це завжди найважливіше, - кажуть постановники. - Якщо присутній відмінний екшн, але при тому у вас є персонаж, який нікому не подобається і не має харизми, ви не станете на нього дивитися. Погляньте на будь-яку велику екшн-зірку, будь то Харрісон Форд, Ліам Нісон або Роберт Дауні-молодший: в першу чергу ви любите самого героя. Неважливо, хороший екшн чи поганий, вам просто подобається актор в дії. Словом, ми хочемо бути впевненими в тому, що у нас є історія і персонаж, які полюбляться кожному».

Хоча Стахелскі і Лейтч не підтверджують повернення Рівза до своєї колишньої ролі, вони, тим не менш, прозоро натякають на це, відзначаючи, що могли б ще як мінімум в десяти фільмах працювати з Кіану, що довели свою спроможність як героя бойовиків.

Поки сиквел «Джона Уіка» знаходиться в стадії розвитку, самі його творці ведуть переговори щодо участі в екранізації графічної новели «Ковбой, ніндзя, вікінг», де головну роль планує виконати Кріс Претт.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####