18
ЧЕР
2016

Бланшетт серед друзів Оушена, Андерсон серед богів

Зірка «Секретних матеріалів» Джилліан Андерсон зіграє героїню на ім'я Медіа в розробляючому каналом Starz серіалі за мотивами роману Ніла Геймана «Американські боги». Персонаж актриси, що входить до пантеону нових богів, приймає лиця знаменитостей і харчується прихильністю людей до екранів їх ноутбуків, телевізорів і айфонів. Андерсон вже співпрацювала з шоураннером проекту Браяном Фуллером, коли знімалася в продюсованому їм «Ганнібалі». Пілотний і додаткові епізоди шоу зрежисує Девід Слейд. У серіалі будуть зайняті Ріки Віттл, Емілі Браунінг, Іен Макшейн, Пітер Стормаре та інші.
 
На фото: Джилліан Андерсон

Кейт Бланшетт обговорює зі студійними босами можливу участь в новій варіації «Одинадцяти друзів Оушена». Головну роль у проекті, задуманому Гері Россом, зіграє Сандра Буллок. Зірка «Керол» може виконати роль, близьку до образу Бреда Пітта в трилогії Стівена Содерберга. Однак інсайдери стверджують: не варто чекати того, що в прийдешньому фільмі актриси представлять жіночі копії вже відомих чоловічих персонажів. На відміну від попередніх версій, за сюжетом пограбування будуть провертати вісім злодіїв, а не одинадцять. В середині травня до ребуту приписували Дженніфер Лоуренс, але велика ймовірність, що артистка через зайнятість в інших стрічках відмовиться від зйомок у Росса.

 
На фото: Кейт Бланшетт

Сер Ентоні Хопкінс приєднався до ансамблю «Трансформерів 5». Деталі образу актора-ветерана не розкриваються. У екшні також зіграють Марк Волберг і Джош Дюамель, що фігурували в четвертій частині франшизи, і новачок серії Ізабелла Монер. Виробництво проекту Майкл Бей вже почав в Детройті, однак робота над стрічкою буде проходити у багатьох місцях по всьому світу. Сценарій фільму написали автори «Залізної людини» Артур Маркам і Метт Холловей в співдружності з Кеном Ноланом («Падіння чорного яструба»). У прокат картина вийде 22 червня 2017 року.

 
На фото: Ентоні Хопкінс
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####