18
ЧЕР
2016

Кейт Вінслет допоможе Ідрісу Ельбі вижити в диких умовах

У мелодрамі «Між нами гори» про чоловіка і жінку, які пережили авіакатастрофу і опинилися в сніговому полоні, збирається потужний акторський дует. Володарка премії «Оскар» Кейт Вінслет веде переговори про те, щоб скласти компанію в фільмі Ідрісу Ельбі, який отримав головну чоловічу роль.
 
На фото: Кейт Вінслет

В основу картини лягла однойменна книга Чарльза Мартіна. Успішна письменниця і хірург знайомляться в очікуванні свого рейсу, який згодом виявляється скасованим. Щоб вчасно потрапити до місця призначення, вони вирішують разом зняти невеликий приватний літак, але під час польоту у пілота трапляється серцевий напад, а судно зазнає аварії. Чоловік і жінка виживають, виявляються наодинці з дикою природою, зближуються і починають відчувати одне до одного почуття, незважаючи на те що героїня заручена.

 
На фото: Ідріс Ельба

Режисерське крісло займає Хані Абу-Ассад, призер Каннського фестивалю («Омар») і номінант на премію «Оскар» в категорії «Кращий фільм іноземною мовою» за трилер «Рай - зараз». За адаптацію сценарію відповідає Кріс Вайц, автор «Попелюшки» і спін-оффу «Зоряних війн» «Бунтар один».

Цього року Кейт Вінслет можна було побачити на великому екрані в кримінальній драмі «Три дев'ятки» і біографічній картині «Стів Джобс», роль в якій принесла актрисі «Золотий глобус» і номінацію на «Оскар». Серед майбутніх проектів Вінслет виділяється «Побічний ефект краси», де вона зіграла з Віллом Смітом, Кірою Найтлі, Едвардом Нортоном і Хелен Міррен.

 
Кейт Вінслет у фільмі «Стів Джобс»

Очікується, що зйомки фільму «Між нами гори» почнуться в грудні.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####