20
ЧЕР
2016

Рон Говард возз'єднається з автором «Аполлона 13»

Режисер Рон Говард і сценарист фільму «Аполлон 13» Вільям Бройлес знову попрацюють разом. Дует займеться екранізацією науково-фантастичного роману Ніла Стівенсона Seveneves.
 
На фото: Рон Говард

Опублікована в минулому році і значна за обсягом книга Стівенсона починається з розповіді про те, що насувається на Землю катастрофа у вигляді дощу з уламків Місяця, який зробить планету непридатною для життя. Країни об'єднуються, щоб відправити людей у ​​космос і врятувати наш вид від повного вимирання. Через п'ять тисяч років в галактиці існує сім рас, які налічують в сумі понад 3 мільярди чоловік і від семи вижиших дівчат - семи Єв. Вони готуються вирушити в подорож на планету, яка колись була будинком їхніх предків.

 
Фрагмент обкладинки Seveneves

Виробництвом фільму займеться компанія Skydance. Разом з Говардом, який планує сам зайняти режисерське крісло, продюсером виступить Браян Грейзер, який доклав руку до «Ігор розуму», «Нокдауна» і «Гонки».

Наступним фільмом Говарда в кінотеатрах стане трилер «Інферно» за романом Дена Брауна. Реліз картини з Томом Хенксом і Фелісіті Джонс в головних ролях намічений на 13 жовтня.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####