05
ЛЮТ
2015

«П’ятдесят відтінків сірого» б'є рекорди

«П’ятдесят відтінків сірого»
Результати попереднього продажу квитків

Повідомляємо, що на фільм «П’ятдесят відтінків сірого» вже продано більше 2,75 мільйонів квитків у 39 країнах світу! Стрічка виходить в прокат до Дня святого Валентина, 12 лютого.

Німеччина є країною-лідером у попередньому продажу – тут глядачі вже встигли придбати більше 450 000 квитків. Олівер Фок, директор з маркетингу компанії Cinestar, говорить: «Обсяги попереднього продажу квитків на «П’ятдесят відтінків сірого» є просто сенсаційними, це найкращі результати попередніх продажів для Cinestar».

У Британії, Австралії та Новій Зеландії квитки також стрімко розкуповують – наразі цифра продажу у цих країнах перевищує 500 000 квитків.

Мережа британських кінотеатрів Empire Cinemas відзначає, що фільм побив усі рекорди попередніх продажів за всю історію. У деяких кінотеатрах мережі квитки викуплені на усі сеанси першого вік-енду. Коментує Джастін Ріббонс, голова Empire Cinemas: «Стрічка «П’ятдесят відтінків сірого» в усіх кінотеатрах нашої мережі б’є всі можливі рекорди попереднього продажу квитків, хоча до релізу ще далеко. На сьогодні на фільм продано набагато більше квитків, аніж у свій час за аналогічний період на «Темного Лицаря», «Месників», «Мама Міа!» та «Аватар»».

Нагадаємо Вам
другий трейлер до фільму:

 
Попередній продаж квитків на фільм «П’ятдесят відтінків сірого» відкрито у 39 країнах світу. В Україні попередній продаж відкрито в усіх кінотеатрах на допрем’єрний показ фільму, що відбудеться за день до релізу, 11 лютого, і стане чудовою нагодою привітати своїх коханих із Днем Святого Валентина. Перед переглядом кінотеатри пропонуватимуть глядачам шампанське та розважальну програму, присвячену фільму. Наразі, протягом 5 днів, українські глядачі придбали близько 5 тисяч квитків на фільм.

Екранізація найскандальнішого роману сучасності. Форуми і соцмережі шанувальниць книжки налічують мільйони дівчат, які з нетерпінням чекають на прем’єру фільму. Студентка Анастасія Стіл підписує контракт з підприємцем Крістіаном Ґреєм на його умовах. Вона дозволяє Крістіану повністю контролювати власне життя. Відверта сексуальна історія у День Святого Валентина в найкращих кінотеатрах.

#####