23
ЧЕР
2016

Бред Пейтон екранізує комікс Джеймса Вана

Бред Пейтон, який зняв фільм-катастрофу «Розлом Сан-Андреас», поставить картину за коміксами видавництва Boom! Studios «Злоякісна людина». Продюсує стрічку Джеймс Ван, чий проект «Закляття 2: Енфілдська справа» очолив американський бокс-офіс в минулі вихідні.
 
Фрагмент обкладинки коміксу «Злоякісна людина»

Участь Вана в «Злоякісній людині» не випадкова: режисер «Астрала» і «Форсажа 7» його автор.

Протагоніст коміксу на ім'я Алан Гейтс вмирає від раку. Діагноз сумний, попереду маячить смерть. Але виявляється, що злоякісна пухлина в тілі Алана - це насправді якийсь інопланетний паразит, який уповноважує його не тільки життям, а й надприродними здібностями. Гейтс починає битися з армією зла і згодом з'ясовує деякі таємниці свого минулого.

 
Бред Пейтон на зйомках фільму «Розлом Сан-Андреас»

«Злоякісна людина» складається з чотирьох випусків, опублікованих в 2011 році. Адаптував комікс для кіноверсії сценарист Зак Олкевіч.

«Розлом Сан-Андреас» заробив в світовому прокаті 473 млн доларів. Його режисер Бред Пейтон щойно закінчив зйомки серіалу «Кордон» для Netflix. Мова в ньому піде про торгівлю хутром в Північній Америці XVIII століття. У вересні цього року у Пейтона виходить горор «Інкарнація» за участю Аарона Екхарта і Керіс ван Хаутен.

 
На фото: Джеймс Ван

Джеймс Ван найближчим часом повинен взятися за роботу над блокбастером «Аквамен». Ходили чутки, що режисер уже готовий відмовитися від проекту, проте сам Ван спростував ці розмови.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####