23
ЧЕР
2016

У Роберта Де Ніро гряде «Війна з дідусем»

Перш ніж Роберт Де Ніро зніметься у Мартіна Скорсезе в кримінальній драмі «Ірландець», актор візьме участь в екранізації роману Роберта Кіммела Сміта «Війна з дідусем». Розробкою проекту займається студія Dimension Films.
 
На фото: Роберт Де Ніро

Ставити «Війну з дідусем» буде Тім Хілл, на рахунку у якого такі сімейні проекти, як «Гарфілд 2: Історія двох котів», «Елвін і бурундуки» і «Бунт вухатих». Остання картина Хілла - комедія «Найгірше Різдво сердитої кішки», яка вийшла на телебаченні.

 
На фото: Тім Хілл

Бестселер Сміта вийшов в 1984 році і розповідає про десятирічного Пітера Стокас, який обожнює власну кімнату. Він також любить свого дідуся, але, коли той після смерті бабусі переїжджає в будинок, де живе Пітер, у хлопчика змінюється ставлення. Справа в тому, що дід займає кімнату Пітера, а хлопчині доводиться переміститися на поверх вище. Твердо навмисний відвоювати свою кімнату, Пітер починає влаштовувати не дуже приємні розіграші дідові. Але той не ликом шитий і в змозі дати відсіч онукові.

Сценарій за романом Сміта написали Ліза Аддаріо і Джо Сіракьюз, що працювали над фільмами «Тримай хвилю» І «Обережно! Предки в хаті».

Роберт Де Ніро в цьому році з'являвся на українських екранах у комедії «Хтивий дідусь» і в мелодрамі «Джой». На минулому Канському кінофестивалі пройшла прем'єра спортивної драми «Кам'яні кулаки», де актор зіграв тренера з боксу, але чи вийде вона в наш прокат, поки не повідомляється.

 
Кадр з фільму «Хтивий дідусь»

Нещодавно Де Ніро закінчив зйомки в комедії Тейлора Хекфорда «Комік» з Леслі Манн, Денні ДеВіто і Гарві Кейтелем. До «Ірландця» Скорсезе і Де Ніро планують приступити навесні 2017 року.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####