24
ЧЕР
2016

Завершено зйомки фільму «Вартові галактики 2»

У минулу п'ятницю, 17 червня, на студії Pinewood в Атланті закінчилися зйомки блокбастера «Вартові галактики 2». Про це повідомив режисер фільму Джеймс Ганн.

Екранізація однойменного коміксу Marvel вийшла в 2014 році і стала несподіваним хітом. Картина з бюджетом в 170 млн доларів заробила в світовому прокаті 774 млн.

 
«Вартові галактики 2»

Різношерста команда - землянин зоряний лицар (Кріс Пратт), зеленошкіра вбивця Гамора (Зої Салдана), силач без почуття гумору Дракс (Дейв Батіста), єнот Ракета (Бредлі Купер) і деревоподібний Грут (Він Дізель) - знову з'явиться на українських екранах 4 травня 2017 року. Деталі сюжету тримаються в таємниці. Відомо лише, що глядачі нарешті дізнаються таємницю особистості батька зоряного лицаря.

З оригінального фільму повернуться Карен Гіллан (Небула, сестра Гамори), а також Майкл Рукер, чий герой Йондо Удонда заміняв Пітеру Квіллу (Пратт) батька, поки той ріс. На жаль, в сиквелі не з'явиться колекціонер, якого грав Бенісіо Дель Торо.

 
Кадр з фільму «Вартові галактики»

Серед поповнень акторського складу є Курт Рассел, Елізабет Дебікі, Нейтан Філліон і француженка Пом Клементьєфф, яка зіграла Богомола. Швидше за все, героїня Дебікі виявиться в стані антагоністів.

Джеймс Ганн пише в Facebook: «Спасибі всім, завдяки кому вечірка на честь завершення зйомок вдалася! Вона була б набагато краще, якби ми не покликали Майкла Рукера». Потрібно зробити застереження, що Рукер - один з кращих друзів Ганна, і жарти один над одним у них в ходу.

 

Кріс Пратт зі своїм дублером Тоні МакФарреном.
 

 
Зої Салдана в гримі і зі своїми дітьми.
 


Шон Ганн, його брат Джеймс Ганн, Майкл Рукер і пес Джеймса, Веслі фон Спірс.
 

Шон Ганн, Карен Гіллан, Пом Клементьєфф, Джеймс Ганн, Майкл Рукер, Кріс Пратт, Дейв Батіста, Зої Салдана.
 

На найближчому конвенті Comic-Con Ганн представить ексклюзивні матеріали зі зйомок.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####