24
ЧЕР
2016

«Людина-павук» додав до свого складу зірку «Однокурсників»

Актор Дональд Гловер, відомий за серіалом «Однокурсники», отримав роль в новій картині франшизи «Людина-павук». Перезапуск історії про Пітера Паркера знімає студія Sony в тісній співпраці з Marvel.
 
На фото: Дональд Гловер

Зйомки «Людини-павука» розпочнуться наступного тижня в Атланті. На студії Pinewood недавно був помічений Том Холланд, виконавець ролі Пітера, що призвело до чуток про його участь в «Вартових галактики 2», роботу над якими завершив Джеймс Ганн. Однак актор просто приїхав раніше на студію, щоб познайомитися із зірками «Вартових».

 
Кадр з серіалу «Однокурсники»

Кого саме зіграє Дональд Гловер в «Людині-павук», не повідомляється. Відомо, що Гловер довгий час вважався головним кандидатом на роль Майлза Моралеса, нової Людини-павука, вирішивши в 2012-му Sony знімати картину про нього. Однак студія прийняла рішення перелицювати заново історію Паркера і запросила Ендрю Гарфілда, а Гловер здійснив мрію фанатів, озвучивши Моралеса в серіалі «Людина-павук. Щоденник супергероя».

В образі лиходія все-таки з'явиться Майкл Кітон. Актор не відразу погодився на участь у проекті. Маріса Томей грає тітоньку Мей, а головну жіночу роль отримала зірка каналу Disney Зендея Коулман. Також в «Людині-павук» знімуться Тоні Револорі з «Готелю "Гранд Будапешт"» і Роберт Дауні-мол.

 
Кадр з фільму «Марсіянин»

Дональд Гловер не тільки актор, але і шоумен. Він виступає під псевдонімом Чайлдіш Гамбіно, читає реп. У віці 21 року Гловер приєднався до команди сценаристів серіалу «Студія 30». В останній раз актора можна було побачити в картині Рідлі Скотта «Марсіянин». Восени на каналі FX вийде серіал «Атланта», де Гловер не тільки зіграв головну роль, але і виступив як продюсер.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####