24
ЧЕР
2016

Гелен Міррен в «Форсажі», черниця з «Закляття 2» в спін-оффі

У розмові з журналом Elle Гелен Міррен повідомила, що прийняла запрошення продюсерів фільму «Форсаж 8» взяти участь в картині. Актриса зізналася, що робить це заради власного задоволення, та й водити машини їй завжди подобалося. «Я сказала, що знімуся у них, але тільки якщо мені дадуть покерувати, так що я сяду за кермо», - сказала Міррен. Нагадаємо, що британська зірка вже знімалася в бойовиках. На її рахунку дві картини франшизи «РЕД».
 
Гелен Міррен в бойовику «РЕД»

Раніше на роль головної злочинниці в «Форсажі 8» була затверджена Шарліз Терон, яка також має премію «Оскар».

Марго Роббі, яка в цьому році з'явиться в образі улюблениці фанатів коміксів Гарлі Квін, отримала роль дружини письменника Алана Олександра Мілна в біографічній драмі Саймона Кертіса «До побачення, Крістофер Робін». Фільм розповість про непрості стосунки творця Вінні Пуха зі своїм сином. У ролі Мілна виступить Донал Глісон.

 
На фото: Марго Роббі

В кінці березня цього року Роббі погодилася зіграти фігуристку Тоню Хардінг, першу американку, що завершила потрійний аксель в змаганнях. Однак боротьба за золото Олімпійських ігор в Ліллехаммері в 1994 році призвела до трагедії. Чоловік Тоні напав на суперницю подружжя, фігуристку Ненсі Керріган. В результаті Хардінг визнала свою участь в змові, була засуджена до трьох років умовно, позбавлена ​​всіх титулів і довічно дискваліфікована. Зараз у проекту з'явився режисер. Стрічку поставить Крейг Гіллеспі, відомий за фільмами «Ларс і справжня дівчина», «Нічка жахів» і «Проти шторму».

Трилер «Сікаріо» отримає не одне, а відразу два продовження. Продюсери проекту сподіваються, що Бенісіо Дель Торо і Джош Бролін зіграють не тільки в сиквелі, але і в третій картині. Як стверджують автори, «Сікаріо 2», який отримав назву Soldado, насправді не сиквел, а повноправний фільм, який можна дивитися без оригіналу. Крім того, героїня Емілі Блант не повернеться ні в одному з продовжень. Автори збираються знімати свого роду антологію за участю одних і тих же акторів, зберігши дію в одному і тому ж світі.

 
Кадр з фільму «Сікаріо»

У дилогії «Закляття» з'явиться спін-офф «Черниця», героїнею якого стане моторошна черниця з сиквела. Сценарій на замовлення New Line Cinema вже пише Девід Леслі Джонсон, який працював над картинами «Дитя темряви», «Гнів титанів» і «Закляття 2: Енфілдська справа». Таким чином, у «Закляття» з'явиться другий спін-офф після горора «Анабель», що вийшов в 2014 році (в 2017-му очікується «Аннабель 2»). Джеймс Ван, який зняв дилогію «Закляття», виступить продюсером «Черниці». Відзначимо, що цей персонаж з'явився в «Заклятті 2» в останній момент в березні цього року, коли Ван займався перезйомками. Спочатку лиходієм в сиквелі був рогатий демон.
 
Кадр з фільму «Закляття 2: Енфілдська справа»

І, нарешті, Стівен Спілберг в інтерв'ю The Hollywood Reporter пообіцяв не вбивати героя Гаррісона Форда в п'ятому фільмі франшизи «Індіана Джонс». Хтось із фанатів порадіє, а хтось прийде в лють. Проте сам Форд уже встиг заявити, що з величезним задоволенням знову попрацює зі Спілбергом. На відміну від свого героя в «Зоряних війнах», до Індіани актор ставиться з великим трепетом.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####