06
ЛЮТ
2015

Допрем'єрні жарти Губки Боба

Настав час діяти на поверхні!


Можна було би безкінечно дивитися на дурощі кумедного Губки Боба, але завжди настає час змін. Світу загрожує небезпека! І ніякі супергерої не зможуть нас врятувати, оскільки за справу по врятуванню береться Боб і його команда друзів. Справа в тому, що саме в Губки знаходиться магічна сторінка з давньої книги. Варто в ній написати все, що побажаєш і світ може змінитися і підлаштуватися  саме під тебе. Саме цим і хоче скористуватися злий Пірат! Але в нього вже є книга і тому він починає діяти в злих намірах. Тому Губка Боб збирає команду друзяк і виходить на сушу, з самого океанічного дна.
 

Творці повнометражної картини вирішили додати велику кількість гумору не тільки в саму картину, а в її допрем’єрний період. Розробники мультфільму вирішили пожартувати над стрічками, які дуже очікуються в 2015 році. Тож власне переходимо до перегляду:
 
«50 відтінків сірого»




«Світ юрського періоду»




«Термінатор:  Генезіс»


Губка Боб в 3D передбачає стати другим по касовим зборам, після «50 відтінків сірого». Квитки на прем'еру кінотеатри розпродають за кілька годин, а натомість запланованної дати показу 12 лютого, Губку вже показують в наших кінотеатрах! Тож скоріше відвідайте одну з головних картин 2015 року.

Автор: Ковальов Дмитро
#####