04
ЛИП
2016

Зірки «Дедпула» і «Людей Ікс» знімуться в комедійному горорі

Бріанна Хілдебранд, відома за роллю Надзвукової Боєголовки в коміксі «Дедпул», зніметься в комедійному горорі Tragedy Girls разом з Олександрою Шіпп, яка відіграла Шторм в коміксі «Люди Ікс: Апокаліпсис».

Ставити картину буде Тайлер МакІнтайр - канадський режисер, який починав кар'єру в кіноіндустрії як монтажер. У минулому році його перша повнометражна стрічка «Печворк» (теж комедійний горор) отримала призи фестивалів Screamfest і Fantaspoa.

 
Кадр з фільму «Дедпул»

Новий фільм МакІнтайра розповість про двох дівчат-підлітків, одержимих смертю. Вони ведуть онлайн-шоу, в якому розповідають про справжні трагедії і нещасні випадки. Їхнє захоплення в результаті ставить на вуха сонне містечко Середнього Заходу, а самі дівчата поступово стають легендами сучасного горора.

Бріанна Хілдебранд дебютувала в кіно в романтичній драмі First Girl I Loved, прем'єра якої відбулася на кінофестивалі «Санденс». Картина отримала приз глядацьких симпатій. Втім, широкому глядачеві вона відома як похмура Надзвукова Боєголовка з комедії «Дедпул».

 
Кадр з фільму «Люди Ікс: Апокаліпсис»

Олександра Шіпп претендувала на одну з головних ролей в картині «Рятувальники Малібу», але в підсумку програла Олександрі Даддаріо. Шіпп знімалася в серіалі «Рей Донован», з'явилася в драмі «Просто із Комптона», але популярність здобула завдяки ролі Шторм, в картині Браяна Сінгера «Люди Ікс: Апокаліпсис».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####