06
ЛИП
2016

Ідріс Ельба дебютує в режисурі

На рахунку Ідріса Ельби кілька продюсерських проектів, і актор дозрів для першого досвіду в якості постановника. Ельба екранізує книгу Віктора Хедлі Yardie.
 
На фото: Ідріс Ельба

Роман був опублікований в 1993 році. Кур'єр Ді, уродженець Ямайки, приїжджає в Лондон з кілограмом кокаїну. Замість того, щоб віддати його замовникам, Ді продає наркотики сам і інвестує гроші в наркобізнес. Зрозуміло, такі речі даром не проходять, і Ді наживає собі ворогів, які ніколи не пробачать його.

Хедлі виписує малознайому читачам діаспору вихідців Ямайки, які живуть в Лондоні. Крім гангстерів, книга оповідає про культуру реггі в столиці Великобританії. У міру розростання бізнесу Ді дія переміщається в Нью-Йорк і Маямі.

Розробкою проекту займається Studiocanal, і зараз компанія веде переговори з лейблом звукозапису Island Records про права на композиції його артистів.

 
На майданчику фільму «Темна вежа»

На сьогоднішній день не повідомляється, коли Ельба приступить до зйомок - актор зараз знаходиться на майданчику фільму «Темна вежа» в Нью-Йорку, а потім відправиться в Австралію, де на цьому тижні почалися зйомки фільму «Тор: Рагнарьок».

Найближчим часом Ідріс Ельба з'явиться на екранах в ролі антагоніста в картині «Стартрек: За межами Всевіту».

 
Кадр з фільму «Стартрек: За межами Всевіту»

Відзначимо також, що актор вже побував по той бік камери, але поки тільки на телебаченні.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####