07
ЛИП
2016

Зірочка «Крутих чуваків» блисне в «Людині-павук»

Юна австралійська актриса Енгаурі Райс, яку багато хто бачив у ролі дочки героя Раяна Гослінга в кримінальній комедії «Круті чуваки», отримала роль у новій версії коміксу «Людина-павук».
 
На фото: Енгаурі Райс

Оскільки робота над новою стрічкою франшизи йде в обстановці надзвичайної секретності, продюсери не розкривають роль Райс, так само як і не коментують сюжет майбутнього блокбастера.

Том Холланд знову з'явиться в образі Пітера Паркера, в якому він дебютував у фільмі «Перший месник: Протистояння». Маріса Томей знову зіграє тітоньку Мей, а Роберт Дауні-мол. - Тоні Старка. Також у фільмі задіяні Зендея Коулман, Дональд Гловер, Логан Маршалл-Грін і Тоні Револорі. Антагоністом Людини-павука стане Майкл Кітон.

 
Кадр з фільму «Останні години»

Енгаурі Райс в січні 2016-го виповнилося 15 років. Вона народилася в сім'ї режисера і сценариста. Вперше з'явилася у великому кіно в 2013 році в трилері «Останні години», прем'єра якого відбулася на Каннському кінофестивалі в рамках програми «Двотижневик режисерів».

У фільмі Шейна Блека «Круті чуваки» Райс зіграла жваву доньку героя Раяна Гослінга, що допомагає своєму батькові і його напарнику (Рассел Кроу) вести розслідування.

 
Кадр з фільму «Круті чуваки»

Зйомки картини «Людина-павук» вже йдуть в Атланті. У режисерському кріслі знаходиться Джон Воттс.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Перклад: kinobox.in.ua
#####