12
ЛИП
2016

Голді Хоун повернеться на великий екран

Після виходу на екрани фільму «Сестри Бенгер» в 2002 році Голді Хоун не знімалася в кіно. Скоро актриса повернеться на екрани в комедії від сценариста стрічки «Мисливці на привидів» Кеті Діпполд.
 
На фото: Голді Хоун

У лютому цього року стало відомо, що Емі Шумер, відома по картині «Дівчина без комплексів», планує зіграти в комедійному трилері разом з Голді Хоун. Участь зірки «За бортом» і «Смерть їй личить» вже підтверджено, і зараз йдуть зйомки.

Джонатан Левін, який зняв мелодраму «Життя прекрасне» і стрічку «Тепло наших тіл» знаходиться в режисерському кріслі проекту Діпполд. Ось тільки сюжет довгий час не розкривався.

 
На фото: Емі Шумер

Нещодавно сценаристка поговорила з сайтом Collider і повідала деталі поки що безіменного фільму. «Колись давно моя мати дуже любила пригоди. Коли я ходила в коледж, мама розлучилася з батьком і дуже змінилася. Вона стала більше переживати за безпеку, постійно стежила, чи закриті двері. Її дух пригод кудись вивітрився. А він мені дуже подобався».

Кеті Діпполд визнається, що почала думати, як би поїхати куди-небудь у відпустку в абсолютно божевільне місце і взяти з собою мати, щоб та знову відчула себе молодою. «Так і народився сценарій. Мати з дочкою їдуть в джунглі Амазонки, де ситуація виходить з-під контролю. Моїй героїні доводиться зійти з второваної доріжки, але потім з'ясовується, що вона не дарма побоювалася. По суті кажучи, це подорож по тропіках до американського посольства».

 
На фото: Кеті Діпполд

Для Голді Хоун фільм Левіна стане першим за 14 років. Актриса, якій цього року виповниться 71 рік, на початку нульових взяла творчу відпустку.

Безіменна комедія з Хоун і Шумер вийде в прокат в травні 2017 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####