12
ЛИП
2016

Хав'єр Бардем стане монстром Франкенштейна

Студія Universal продовжує роботу над перезапуском своїх класичних франшиз про мумію, людину-вовка і людину-невидимку. Настав час історії про монстра Франкенштейна, якого зіграє Хав'єр Бардем.
 
На фото: Хав'єр Бардем

Як повідомляє Variety, актор веде переговори зі студією, проте в якому саме фільмі він зніметься, поки невідомо. Бардему дійсно запропонували роль монстра Франкенштейна, але при цьому в планах Universal поки тільки «Наречена Франкенштейна».

Є припущення, що Хав'єр Бардем зніметься в одному з майбутніх «монстрових» проектів в образі знаменитого чудовиська, зібраного з останків людських тіл, а потім отримає власний спін-офф.

 
Борис Карлофф - класичний монстр Франкенштейна
 
Цікаво, що Бардему раніше пропонували роль доктора Джекілла у фільмі «Мумія» з Томом Крузом, проте актор відмовився, і в підсумку цього персонажа зіграв Рассел Кроу.

Хав'єр Бардем зараз знімається в новій картині Даррена Аронофскі разом з Дженніфер Лоуренс. На Каннському кінофестивалі пройшла прем'єра мелодрами Шона Пенна «Остання особа» з його участю, а через рік ми побачимо актора в новій стрічці франшизи «Пірати Карибського моря».

 
На зйомках «Мумії»

Зараз Universal завершують зйомки «Мумії», де роль головного монстра зіграла Софія Бутелла.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####