13
ЛИП
2016

Рейчел Вайс зіграє поетесу вікторіанської епохи

Кінокомпанія Goldenring Productions запускає у виробництво драму «Останні романтики» про поетесу Елізабет Барретт Браунінг, яку зіграє Рейчел Вайс.
 
На фото: Рейчел Вайс

Барретт народилася в 1806 році в родині вест-індського плантатора. З дитинства любила читати, вивчала філософські праці, а також мови - давньогрецька, французька і латинь. Перші вірші почала писати в шість років, а в 14 написала першу поему.

Пік популярності Елізабет Браунінг припав на 1850-ті роки, коли була випущена одна з найбільш відомих її робіт - «Сонети з португальської» - збірник любовних віршів.

«Останні романтики» розповість про відносини Елізабет з драматургом Робертом Браунінгом, за якого поетеса вийшла заміж в 40 років. Вони таємно обвінчалися, поїхали в Італію, проте ці відносини не схвалював батько Елізабет, позбавивши її спадщини.

 
На фото: Елізабет Барретт Браунінг

Сценарій написала Джанет Дулін Джонс, яка зараз займається адаптацією роману Генрі Джеймса «Посли» для майбутньої екранізації.

 
Кадр з фільму «Світло між двох океанів»

Рейчел Вайс останній раз з'являлася наукраїнських екранах в драмі «Юність». В цьому році актрису можна буде побачити в фільмах «Абсолютно непередбачувана» і «Світло між двох океанів».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####