14
ЛИП
2016

У коміксах Marvel вбили одного з месників

Поки фанати приходили до тями від переходу капітана Америка на сторону зла, а також звикали до нової Залізної людини, автори коміксу Civil War II вбили одного з месників.

Далі спойлери. Дедпул допоможе вам сховатися від них.

 

У минулу середу, третій випуск коміксу Marvel серії Civil War II виявився справжнім ударом для всіх, хто любить Брюса Беннера і його зелене альтер-его Халка. Що ще гірше, вбивцею став не хто інший, як Клінт Бартон, він же Соколине Око.

Смерть Беннера, швидше за все, не здивує читачів коміксів Marvel, що стежать за подіями в «Громадянській війні II». Попередній випуск закінчувався тим, що Капітан Марвел прибула до Брюса Беннера. Трохи раніше стало відомо, що Вілсс, здатний передбачати майбутнє і повідомив про прийдешню смерть всіх супергероїв від руки Халка.

Розмова з Беннером стає серйозною, Брюс починає виходити з себе, і в цей момент його пронизує стріла Бартона.

 
Обкладинка третього випуску «Громадянської війни II»
 

Marvel рекламували третій випуск «Громадянської війни II» так: «Загине один з найбільших героїв всесвіту Marvel!»

Треба сказати, що смерть не виключає Халка з лав суперегроїв всесвіту Marvel. Більш того, за коміксами Брюс Беннер вже рік як не перетворювався на Халка, а у вигляді зеленого гіганта зараз з'являється вундеркінд Амадей Чо, один з найрозумніших людей на планеті.

Таким чином, Халк продовжить своє життя на сторінках коміксів, тоді як Брюс Беннер піде на спокій. Втім, видавництво вже мало досвід з розділенням Халка і Беннера: в 1980-х ці двоє були абсолютно різними сутностями, а в 2007 році вийшов комікс «Халк», де з'явився новий гігант червоного кольору - посилена версія антагоніста звичайного Халка, Тадеуша Росса.

 
Фрагмент обкладинки «Громадянської війни II»

У «Громадянській війні II», запущеної в травні цього року, вже встиг загинути один з персонажів: Танос вбив Джеймса Роудс (у фільмах його зараз грає Дон Чідл). У комі перебуває Жінка-Халк, але її доля поки не вирішена.

Герої коміксів, як ми пам'ятаємо, не дуже-то вмирають. Мертвими побували: капітан Америка, Тор, Залізна людина, Людина-павук. Всі вони повернулися, як ні в чому не бувало.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####