06
ЛЮТ
2015

Як це бути монстром...

Не бійтися бути не такими як всі
 

Четвертий сезон «Американської історії жахів» був найочікуванішим. На показ  прем’єрної першої серії зібралося більше мільйона телеглядачів. В серіалі були задіяні люди з справжніми фізичними вадами, а також старі герої, яких гримери перетворили на монстрів, що не можливо було би  не повірити в це!  Особливо важка праця впала на Сару Полсон, яка грала двоголову жінку. Їй потрібно було дуже часто перевтілюватися з одного образу в інший, носити на шиї штучну голову та цілими днями вживатися в роль сіамського близнюка.  

Нещодавно Наомі Гроссман і Бен Вульф, актори серіалу, приїхали в Москву, де розмовляли з журналістами та прихильниками. Акторка розповіла, що серіал дав їй зрозуміти, не потрібно боятися бути не гарним чи не таким як усі. Заради ролі Наомі виголила собі голову та позбавилася довгого волосся. Також, кожний день по три години накладався грим. Але вона тільки рада цьому, оскільки ця роль зробила її набагато популярнішою та відомою. Проте впізнаваності не додалося, через постійну загримованість. Гроссман розповіла цікаву історію,  що одного разу, після чергової процедури довгого макіяжу їй зателефонував батько по Скайпу і коли побачив натомість монстра, то був шокований. Наомі Гроссман висловила велику вдячність режисерам за цей проект. Оскільки знімаючись в кіно з 15 років, в неї не було такої популярності, як після зйомок в цьому серіалі.

 
 
Варто зазначити, що персонаж Пеппер, перший, який повторюється в двох сезонах, спочатку в другому, а потім в четвертому. Чи буде вона в п’ятому сезоні залишається тільки здогадуватися. Оскільки на питання, про що буде п’ятий сезон, Наомі з усмішкою відповіла, що ніхто нічого не знає про наступний сезон. Відомо тільки те, що наступна частина «Американська історія жахів»  вийде у цьому році в жовтні.
Автор: Ковальов Дмитро
 
#####