15
ЛИП
2016

Коппола покликала Фаррелла в ремейк «Обдуреного»

Ремейк драми Дона Сігела «Обдурений», який зніме Софія Коппола, знайшов виконавця головної чоловічої ролі. Образ, в оригінальній стрічці втілений на екрані Клінтом Іствудом, пропонується Коліну Фарреллу.
 
На фото: Колін Фаррелл

Фаррелл може зіграти пораненого під час Громадянської війни солдата Джона МакБерні, який знайшов притулок в школі-інтернаті для дівчаток. Чоловік зачаровує відразу декількох мешканок установи, і коли дівчата починають битися за його серце, атмосфера серйозно загострюється.

Якщо переговори пройдуть успішно, Фаррелл приєднається в акторсьий склад до Ніколь Кідман, Ель Фаннінг і Кірстен Данст. Володарка «Оскара» Софія Коппола не тільки займе режисерське крісло, а й напише сценарій фільму.

 
На фото: Софія Коппола

Як і для Ніколь Кідман, для Коліна Фаррелла ремейк «Обдуреного» може стати першо спільною роботою з Копполою. Кірстен Данст знімалася у режисера в «Незайманих самогубцях» і в стрічці «Марія-Антуанетта», а Ель Фаннінг - в трагікомедії «Десь».

Не так давно Фаррелл удостоївся похвали критиків за роль в драмі Йоргоса Лантімоса «Лобстер». У листопаді актора можна буде побачити на великому екрані в спін-оффі «Гаррі Поттера» під назвою «Фантастичні звірі і де їх шукати».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####