18
ЛИП
2016

«Бунтар один»: Що ми дізналися з презентації фільму

Конвент Star Wars Celebration в Лондоні дав фанатам саги можливість вперше дізнатися подробиці про зйомки першого спін-оффа «Зоряних війн».
 
На презентації «Бунтар один»

Ведучою презентації виступила Гвендолін Крісті, абсолютно прекрасна, височенна зірка «Пробудження сили». Актриса вийшла на сцену в смокінгу і почала з хвилини мовчання пам'яті жертв трагедії в Ніцці. Потім вона запросила на сцену творців фільму, а цей вечір в виставковому центрі ExCel на сході Лондона з'явилися приблизно всі, причетні до спін-оффу «Зоряних війн».

До продюсера Кетлін Кеннеді і режисерова Гарета Едвардса приєдналися актори Фелісіті Джонс, Дієго Луна, Різ Ахмед, Донні Єн, Алан Т'юдік, Мадс Міккельсен, Форест Вітакер і Бен Мендельсон. Причому останній вийшов ефектно, в образі - в білому костюмі і в супроводі варти з штурмовиків.

 
Бен Мендельсон на Star Wars Celebration в Лондоні

Отже, що нового ми дізналися з презентації? І які колишні чутки підтвердилися?

1. «Бунтар один» як і раніше виглядає як похмурий військовий фільм

Уже котрий місяць не вщухають розмови про присмак картини Едвардса з метою додати трохи жартів і надати легкості розповіді. Але все ж судячи по нарізці, яку показали присутнім, «Бунтар один» виглядає, як «Апокаліпсис сьогодні» в космосі. Втім, трохи курортного шарму додають локації на Мальдівах, що грають тут роль розореної війною планети Скаріф. Показана на екрані фотографія упакованих штурмовиків, які по коліно стоять в бірюзовій лагуні, одночасно прекрасна і страшна у своїй суперечливості.

 

2. Джедаїв тут, можливо, і немає, зате повно різних інопланетян

Основна команда повстанців, що збирається викрасти плани по будівництву першої Зірки Смерті, складається з людей (і одного дроїда K2SO). Але фільм і без них буде наповнений чадними інопланетянами, і багатьох з них ми раніше не бачили. Особливо всім сподобався потішний волохатий товариш, схожий на маппета.

3. Disney більше не хоче скандалів з іграшками

У минулому році виник невеликий скандал у зв'язку з тим, що фігурка персонажа Дейзі Рідлі була відсутня в магазинах іграшок. Тепер студія переймалася тим, що виконавиця головної ролі була увічнена в пластиці. Гвендолін Крісті з пошаною вручила найпершу фігурку Джин Ерсо зігравшій її оскарівської номінантці Фелісіті Джонс. Та ж зізналася, що дуже рада приєднатися до всесвіту іграшок «Зоряних війн».

 
На зйомках «Бунтар один»

4. Персонажі Дієго Місяця і Алана Тьюдік - космічні друзі

Дроїди в «Зоряних війнах» завжди були відповідальні за функцію «розрядки сміхом», і K2SO Алана Т'юдіка не стане винятком. 2,5-метровий робот чорного кольору трохи не в собі. «Касіян перепрограмував його і не до кінця відновив, - зізнається Т'юдік. - І ось він вивалює начистоту все, що думає, і далеко не всім це подобається». Місяць про свого персонажа говорить, що Касіян працює розвідником повстанців. Він і Джин - оригінальні члени команди, яка потім розростається. І його кращий друг K2SO грає в цьому далеко не останню роль.

5. Дарт Вейдер знову дихає

У самому фіналі презентації показали новий ексклюзивний ролик, який побачила тільки присутня аудиторія. Завершується цей ролик тріумфальним кадром Дарта Вейдера зі спини, що супроводжується знаменитим механічним диханням Лорда ситхів. Очевидно, нас чекає запам'ятовуюче камео самі розумієте кого. «Ми навіть встигли записати голос актора Джеймса Ерла Джонса, але я поки не можу сказати, якого персонажа він озвучує», - сказав Едвардс під регіт і оплески публіки. Але все ж головним лиходієм фільму буде Креннік у виконанні Бена Мендельсона.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####