21
ЛИП
2016

Творці «Стартрека» не стануть шукати нового Чехова

Команда зорельота «Ентерпрайз» продовжить свою подорож в наступній частині «Стартрека», але одному члену екіпажу доведеться залишити службу. Продюсер франшизи Джей Джей Абрамс заявив, що не шукатиме заміну пішовшому з життя Антону Єльчину.
 
На фото: Джей Джей Абрамс

«Ми не будемо замінювати його. Я навіть не можуть уявити такий розвиток подій, - розповів Абрамс в інтерв'ю Toronto Sun. - Антон заслуговує кращого».

Поки не ясно, яка саме доля чекає Павла Чехова. Ймовірно, він піде на підвищення або просто закінчить службу, але Джей Джей Абрамс не заперечує можливості того, що герой буде убитий: «Я думав над цим. Зараз всі ми шукаємо вихід із ситуації. Але говорити про щось конкретне поки рано».

Яке б рішення не прийняли сценаристи фільму, одне про четверту частину, вже офіційно оголошеної Skydance і Bad Robot, відомо точно: капітан Кірк зустрінеться в картині зі своїм батьком, до ролі якого повернеться Кріс Хемсворт.

 
Кадр з фільму «Стартрек: За межами Всесвіту»

Антон Єльчин пішов з життя 19 червня. Актор встиг закінчити роботу над фільмом «Стартрек: За межами Всесвіту», що стартує в українському прокаті сьогодні. Єльчин залишив після себе ще ряд завершених проектів, в числі яких драма «Нам тут не місце» і романтична картина «Порту».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####