21
ЛИП
2016

Студія Legendary зніме фільм про покемонів

Поки весь світ охоплений лихоманкою гри Pokemon Go, голлівудські студії б'ються за право володіння японською франшизою. У підсумку фільм про покемонів зніме Legendary.

Перший повнометражний ігровий фільм про покемонів буде називатися «Детектив Пікачу». Variety і The Hollywood Reporter називають детектива Пікачу новим персонажем всесвіту покемонів, хоча це ще велике питання, наскільки можна вважати таким найвідомішого героя, нехай і в кепочці а-ля Шерлок Холмс.

Гра про детектива Пікачу з'явилася в лютому 2016-го.

 

На початку липня в декількох країнах світу вийшов додаток для смартфонів Pokemon Go, що дозволяє гравцеві шукати, ловити і тренувати покемонів завдяки режиму доповненої реальності. Ажіотаж навколо гри привів до підвищення на 25% вартості акцій компанії Nintendo, що володіє правами на франшизу.

Перша гра про покемонів для приставки Game Boy з'явилася в Японії в 1996 році. C тих пір гра про кишенькових звірів розійшлися тиражем в 279 млн екземплярів по всьому світу. Анімаційний серіал про покемонів налічує 19 сезонів. Крім відеоігор і серіалу, покемони представлені в самих різних видах - від коміксів до іграшок.

 
Покемони були героями кількох повнометражних мультфільмів

Ігровий фільм Legendary в Японії буде прокатувати компанія Toho, яка давно спеціалізується на повнометражних анімаційних фільмах про покемонів. За межами Японії картину покаже студія Universal.

Нагадаємо, що в січні 2016-го студію Legendary придбав китайський конгломерат Wanda, заплативши 3,5 мільярда доларів.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####