22
ЛИП
2016

Марго Роббі виявиться серед «Поганих мавп»

Австралійська актриса Марго Роббі не тільки зіграє головну роль в екранізації однойменного роману Метта Раффа «Погані мавпи», а й виступить в якості продюсера фільму.
 
На фото: Марго Роббі

«Погані мавпи» оповідають про всемогутню неурядову організацію, що бореться зі злом. Розповідь ведеться від імені Джейн Шерлотт, яку звинувачують у вбивстві. При цьому дівчина стверджує, що вона є агентом департаменту остаточної ліквідації невиправних особистостей («Погані мавпи»). Джейн поміщають в психіатричне відділення в'язниці, де її чекають нескінченні допити і перевірки з метою зрозуміти, чи не зійшла вона з розуму, бреше або все ж говорить правду.

Автор історії не приховує, що при написанні він надихався творами Філіпа Діка, книгою Девіда Саймона «Забійний відділ» і деякими епізодами серіалу «Південний парк».

Як повідомляє Entertainment Weekly, права на екранізацію роману придбала кіностудія Universal Pictures. Продюсуванням проекту займеться в тому числі компанія Марго Роббі LuckyChap Entertainment. З боку студії процес буде курирувати Bluegrass Films.

 
Кадр з фільму «Загін самогубців»

Продюсерська компанія LuckyChap Entertainment була створена в 2015 році силами Марго Роббі, її бойфренда і актора Тома Акерлі, а також за участю їхніх друзів Софії Керр і Джоусі МакНамари. Першим проектом LuckyChap Ent. став фільм «Кінцева», в акторський склад якого увійшли Саймон Пегг, Майк Майєрс і Меттью Льюїс. Картина повинна вийти на екрани в цьому році.

Нещодавно Роббі можна було побачити в трилері «Легенда про Тарзана», а в серпні цього року актриса з'явиться в образі героїні коміксів Харлі Квінн в бойовику «Загін самогубців».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####