24
ЛИП
2016

Студія Marvel показала нові ролики своїх серіалів

Телевізійне відділення студії Marvel також повідомило про продовження серіалу «Шибайголова» на третій сезон.

Найближчим часом канал Netflix познайомить глядачів з новими «вуличними» супергероями коміксів Marvel. Якщо Люка Кейджа ми вже бачили в серіалі «Джессіка Джонс», то Денні Ренд, він же Залізний кулак, дебютує у власному серіалі в 2017 році.

Ренда грає Фінн Джонс, знайомий глядачеві за серіалом «Гра престолів». Його герой повертається в Нью-Йорк після того, як кілька років вважався зниклим без вісті. Денні починає власну боротьбу з кримінальними елементами, яка йому вдається завдяки неймовірним знанням кунг-фу.

 

Люк Кейдж, якого зіграв Майк Колтер в «Джесіці Джонс», з'явиться в окремому серіалі 30 вересня. Серед режисерів значиться Пол МакГіган, який працював над серіалом «Шерлок» і поставив трилер «Щасливе число Слевіна». Шоураннер серіалу Чео Ходакі Кокер продюсував ряд поліцейських серіалів, а також «Рей Донован». «Світ готовий до куленепробивної чорної людини», - вважає Кокер.
 

Глава Marvel Television Джозеф Лоуб III повідомив, що серіал «Шибайголова» продовжено на третій сезон, порадувавши відвідувачів Comic-Con. Але потім пішло одкровення: тизер серіалу «Захисники», в якому з'являться герої всіх серіалів Marvel, знятих Netflix. Шибайголова, Джессіка Джонс, Люк Кейдж і Залізний кулак.

У ролику Стік (Скотт Гленн) говорить: «Думаєте, ви четверо зумієте врятувати Нью-Йорк? Та ви й себе врятувати не можете». За кадром звучить пісня групи Nirvana «Come As You Are».

 

«Захисники», як і «Залізний кулак», вийдуть в 2017 році.

Втім, головні оплески зірвав Джон Бернтал, заскочив на презентацію на кілька хвилин. Актор, який зіграв Карателя в другому сезоні «Шибайголови», відповів на питання, що означає грати такого культового персонажа. «Я розумію, що він багато що означає для вас, люди, і пам'ятаю про це кожен день. Я знаю, наскільки важливий цей персонаж для військових. І неймовірно ціную це. Фанати Marvel - кращі в світі. Френк Касл тепер у мене в крові, завжди зі мною».

The Forbes,
THR
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####