07
ЛЮТ
2015

Повернення Роботека

Продюсери «300 спартанців» займуться кіноекранізацією аніме-серіалу «Роботек»

Повнометражна екранізація «Роботек» знову стає актуальною темою. Продюсери фільмів «300 спартанців» і «300 спартанців: Розквіт імперії» Джанні Нуннарі і Марк Кантон з компанії Hollywood Gang знімуть повнометражний художній фільм за мотивами аніме-серіалу «Роботек», передає портал Deadline Hollywood. Майкл Гордон напише сценарій, яким далі може скористатися режисер Енді Мускетті («Мама»), якщо погодиться на постановку фільму.

Роботек - один з перших японських аніме-серіалів, що транслювалися на американському телебаченні. У Росії його показували на каналі «2х2» на початку 1990-х. Він являє собою компіляцію з трьох самостійних серіалів, присвячених гігантським бойовим машинам, - Super Dimension Fortress: Macross, Super Dimension Cavalry Southern Cross, і Genesis Climber Mospeada. Спочатку вони були ніяк не пов'язані між собою сюжетно, і для показу в США їх сценарії серйозно переробили.
 
Кадр з аніме-серіалу «Роботек»

Перші повідомлення про кіноекранізацію «Роботек» з'явилися в 2007 році. Тоді студія Warner Bros повідомила, що придбала права на її створення. Також відомо, що Тобі Магуайр приєднається до продюсерів і зіграє у картині головну роль.


Сюжет «Роботека» розповідає про падіння на Землю інопланетного космічного корабля. Люди вивчають знахідку, на основі технологій якій створюють з неї ж гігантський авіаносець Макросс, що несе на борту кілька зоряних винищувачів, здатних трансформуватися в величезного бойового робота. Незабаром за потерпілим крах космічним кораблем на Землю прилітають інопланетяни. Протягом тривалої битви земляни дізнаються таємницю корабля і те, чому він так необхідний інопланетянам.
 
Джерела: kg-portal.ru
lenta.ru
Переклад: kinobox.in.ua

#####