24
ЛИП
2016

«Американські боги» і «Гра престолів»: 2-й день Comic-Con

«Гра престолів» дражниться сьомим сезоном і веселить дублями, «Американські боги» представили перший тизер, а Ріанна виявиться в душі «Мотель Бейтсів». Розповідаємо, що було на Comic-Con 22 липня.

«Гра престолів»

Сьомий сезон, як відомо, буде зніматися здебільшого на півночі Ірландії з періодичним переїздом до Іспанії і Ісландії. Сім серій замість звичних десяти і багато-багато зими. Однак це не заважає знімальній групі вже зараз займатися підготовкою - про це оповідає спеціальний ролик.
 

Невеликі спойлери з панелі від акторів. Ліам Каннінгем, який грає Давоса Сіворта, точно так же, як і ви, був шокований смертю Ширін. «Якби ви знаходилися поруч зі мною, коли я читав про сцену з багаттям, то чули б бряжчання моєї щелепи по підлозі».

Виконавець ролі Сема Тарлі Джон Бредлі вже уявляє, як міг би померти його герой. Коротенько так: перебуваючи в своїй величезній бібліотеці, Сем дереться по сходах за потрібним фоліантом, але не розраховує свою вагу, падає і вмирає, придавлений книгами. Сценаристи, ау!

Наталі Еммануель, яка відіграє Міссандею, вважає, що її героїня повинна знаходитися поряд з Дейнеріс до переможного фіналу. «Сподіваюся, що вона продовжить підтримувати Денеріс в цій, свого роду, дівочої парі».

Санса Старк не повідомила Джону Сноу про підтримку лицарів Вейла, тому що хотіла привласнити собі всю славу - так, принаймні, вважає Софі Тернер. «Заодно це класно виглядало в серіалі
». Чи вважає Тернер, що Санса повинна правити Північчю замість Джона? «Сумніваюся, що вона впевнена в здатності Джона правити Вінтерфеллом. У порівнянні з нею, у нього недостатньо розуму, знань і досвіду».

Щоб не закінчувати тему
«Гри престолів» на такій серйозній ноті, дивимося смішні дублі з шостого сезону.
 

Wired

Нова «Відьма з Блер»

Студія Lionsgate оголосила, що горор «Ліс», який зняв режисер «Гостя» Адам Вінгард, насправді - третій фільм франшизи «Відьма з Блер». Ось вже кому вдалося тримати інформацію потай крутіше Джей Джей Абрамса! Джеймс Аллен МакКьюн грає брата Хезер, героїні першого фільму, яка зникла під час пошуків горезвісної відьми. Молода людина збирає друзів і вирушає в ліси на пошуки сестри. Погана ідея, як можна собі уявити.

 

Wired

«Американські боги»

Один з найбільш очікуваних серіалів 2017 року показав перший відзнятий матеріал - і він прекрасний! Рік тому Браян Фуллер приїжджав на Comic-Сон як шоураннер закритого «Ганнібала» але в цьому році він король: у нього в Торонто зараз знімаються «Американські боги» за романом Ніла Геймана, а в недалекому майбутньому Фуллер приступить до роботи над новим серіалом «Зоряний шлях».

Ріки Віттл з серіалу «Сотня» грає Тінь, злочинця, який в компанії якогось Середовища (Іен МакШейн) колесить по Америці, намагаючись здійснити плани старих богів. Девід Слейд зняв пілотну серію, а серед зірок - Пітер Стормаре, Емілі Браунінг, Кріспін Гловер, Джилліан Андерсон і Орландо Джонс.

Сценарист Майкл Грін і Браян Фуллер поговорили з Deadline про проект. Що стосується адаптації книги Геймана, то з цим проблем не було, як каже Фуллер: «Ми з Майклом підійшли до сценарію з двома різними релігійними дослідами. Він - єврей, я - католик, і обидва ми дуже прив'язані до своїх вірувань і до того, що їх формує. Для нас книга стала чудовою можливістю поговорити про роль віри у всесвіті». Грін додає: «Мені подобається, що книга зачіпає не тільки тему релігії, а й історії іммігрантів - їх міфи, їх традиції, їх вірування, їх спроби прижитися в новому світі». Фуллер розповідає, що йому вперше вдалося працювати над сценарієм з автором роману. «Я адаптував книги Томаса Гарріса, Стівена Кінга, але мені так і не вдалося зустрітися з ними. Але зате тут я завжди міг запитати Ніла: "Що ти хотів цим сказати?"».

 

«Агенти Щ.И.Т.»

Серіал каналу ABC за коміксами Marvel на цьому тижні почав знімати четвертий сезон. З цієї нагоди на Comic-Com представили актора, який зіграє Примарного вершника, якого ми пам'ятаємо за фільмами з Ніколасом Кейджем. Місце палаючого скелета на мотоциклі займе Гебріел Луна, американський актор мексиканського походження. «Відплата прийде восени», - обіцяє тизер-трейлер.

 

THR

«Мій маленький поні: Фільм»

Співачка Сіа приєдналася до складу повнометражного мультфільму по франшизі «Мій маленький поні». Зірка приєднується до значного акторського складу фільму. Його озвучать: Емілі Блант, Узо Адуба, Крістін Ченоует, Майкл Пенья і Лів Шрайбер.

Новини про участь Сіа стали відомими на панелі Hasbro - виробники іграшок постійні гості Comic-Con, куди привозять не тільки нові та ексклюзивні фігурки, але і новини про майбутні проекти.

Сіа також напише пісню для повнометражних поні, які з'являться на великих екранах в жовтні 2017 року. Ось так буде виглядати героїня співачки.

 

LA Times

«Мотель Бейтсів»

Серіал за участю Фреді Хаймора закінчить своє існування після п'ятого сезону. Шоураннер Карлтон Кьюз на Comic-Con заявив, що до фіналу ми побачимо Нормана, який дуже близький до персонажа, показаному в «Психо» Альфреда Хічкока. «Однак те, як він себе веде і які події підведуть нас до фіналу, будуть відрізнятися від фільму», - уточнює Кьюз.

Деякі перетини з «Психо» все-таки будуть. Наприклад, в серіалі з'явиться Меріон Крейн, яку у Хічкока грала Джанет Лі. У класичному фільмі цю героїню ефектно вбили в душі. У серіалі Крейн зіграє співачка Ріанна - для неї роль в «Мотель Бейтсів» стане найбільшою за всю кар'єру.

Ріанна записала анонс для Comic-Con.

 

THR

Постери

З'явився перший постер «Диво-жінки» - дуже яскравий, на відміну від «Бетмен проти Супермена».

 

«Фантастичні звірі і де їх шукати»
 

«Король Артур: Легенда меча»
 

«Lego фільм: Бетмен»
 

«Конг: Острів черепа»
 

І наостанок - хтось зробив обкладинку для відеокасети з серіалом «Дуже дивні справи». До речі, на цьому тижні в світі був випущений останній відеомагнітофон.
 

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####