24
ЛИП
2016

Comic-Con: Трейлери «Диво-жінки» і «Ліги справедливості»

Під час панелі студії Warner Bros. вперше показали трейлери фільмів «Диво-жінка» і «Ліга справедливості», які відразу ж офіційно виявилися в мережі. Читайте і дізнавайтеся, що було на презентації кінокоміксів DC.
 
Кадр з фільму «Диво-жінка»
 
На презентацію Warner прибули всі режисери їх кінокоміксів: Бен Аффлек(«Бетмен»), Девід Ейр («Загін самогубців»), Петті Дженкінс («Дивоо-жінка»), Зак Снайдер («Ліга справедливості»), Джеймс Ван («Аквамен» ) іРік Фамуїва («Флеш»).

Дженкінс зізналася, що Диво-жінка завжди була її улюбленою героїнею коміксів, і вона ніяк не могла повірити, що в світі не існує окремого фільму про неї.

Режисер «Наркотика» Фамуїва вперше присутній на Comic-Con. «Так це непогане містечко!» - заявив постановник. Заради такого випадку режисер роздобув свої улюблені труси з Флешем, але публіці довелося вірити на слово. «DC - основа всього, що ми знаємо про комікси», - вважає Фамуїва.

 
Кадр з фільму «Ліга справедливості»
 
Джеймс Ван повідомив, що часто приїжджав на Comic-Con, але з іншими фільмами, а в залі H (найбільший зал для презентацій виставкового комплексу в Сан-Дієго) він знаходиться вперше. «Спасибі "Аквамену", бл ***, що я можу ще сказати?» Ведучий нагадав Вану, що лаятися матом тут не варто: «Тут одні діти!»

Бен Аффлек офіційно підтвердив, що він знімає кіно про Бетмена і провів аналогію: «Це схоже на постановку великої п'єси, яку раніше неодноразово грали». Аффлек також назвав Бетмена одним з головних персонажів американської драми.

Потім режисери пішли, надавши місце акторам з «Диво-жінки». На сцені до Петті Дженкінс приєдналися Галь Гадот, Конні Нільсен і Кріс Пайн. Режисер сказала, що не хотіла показувати якогось помічника у героїні Гадот - на кшталт Робіна у Бетмена. «Мені хотілося, щоб на її боці був хтось сильний». Так з'явився Пайн. «Прекрасна людина і один з кращих акторів».

 
На фото: Петті Дженкінс, Галь Гадот, Кріс Пайн та Конні Нільсен
 
Нарешті, представили трейлер, який цього разу одразу опинився в мережі.
 
 
Конні Нільсен повідомила, що для ролі королеви амазонок Іпполіти вона тренувалася по шість годин на день. Іноді доводилося працювати біля будинку, що призвело до дивний результат: робочий телефонної компанії, змінювавши дроти, ледь не впав зі стовпа, побачивши Нільсен.

Невідомий літак Діани залишили до наступного фільму. Просто тому, що дія розвивається дещо раніше технологій.

Дівчинка з глядачів попросила Галь Гадот показати її улюблену позу Диво-жінки. Актриса пошкодувала, що на ній немає браслетів, але вона дуже любить робити ось так:

 
 
Зак Снайдер змінив Дженкінс, запросивши на сцену всіх учасників своєї «Ліги». Режисер пожартував, що Супермен формально мертвий.
 
 
З'явилося перше промо-фото «Ліги справедливості».
 

Снайдер вивісив в твіттері перший трейлер фільму. За тональності він виявився вельми забавним, на відміну від серйозного фільму «Бетмен проти Супермена».
 

Команда «Загону самогубців» також прибула на Comic-Con, причому в повному складі. Вілл Сміт розповів, що режисер Девід Ейр дуже чітко визначив, що це кіно не про добро проти зла, а про зло проти зла. Актор також розповів, що у Ейра є суперздатність: допомагати вжитися в роль через непростий процес репетицій, які ніяк не схожі на звичайні репетиції.

Сміт підтвердив, що Ейр тепер є хранителем багатьох секретів, які розповіли йому актори. Під час зйомок він міг вкинути якісь факти в обличчя своїх зірок і виправдатися: «Не звинувачуйте мене! Це все Джокер!»

Марго Роббі нагадала, що всім довелося непросто на зйомках, проте в образі Харлі Квінн це «непросто» було пов'язане з необхідністю грати на височенних підборах. Заодно актриса навчилася затримувати дихання під водою на п'ять хвилин. Девід Ейр підтвердив, що не знає, кому ще в індустрії кіно довелося так само працювати, як Роббі.

Трихвилинне відео «Загону самогубців» нагадує нам, що до прем'єри залишилося всього нічого!

 
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####