25
ЛИП
2016

«Вартові галактики 2» завойовують Comic-Con

Спустошувачі на чолі з Йонду Майкла Рукера стали зірками презентації фільму «Вартові галактики 2». Показаний матеріал з малюком Грута привів у захват зал H.

Джеймсу Ганн в своєму «Фейсбуці» люб'язно розповів все, що було на презентації його фільму.

 
Команда «Вартових галактики 2»

Спустошувачі грають велику роль в «Вартових галактики 2»

Більшість з них спробували перешкодити поданням фільму на Comic-Con, але в підсумку ми дізнаємося, що у них з Йонду непрості відносини. Вони сперечаються і навіть піднімають бунт проти свого ватажка. Все це через те, що Удонта спокійно відпустив Пітера Квілла, незважаючи на те що він не передав їм сферу.

Лідером спустошувачів є мужик сильний, який володіє безглуздим ім'ям. Це Тейзерфейс. Його грає Кріс Салліван, про якого Ганн жартував ще чотири роки тому, обіцяючи зробити його лиходієм.

Майкл Рукер вийшов на сцену в образі Йонду Удонти

З величезним плавцем на голові. Ось він.

 

Небула також стала однією з головних героїнь

Карен Гіллан знала, що в першому фільмі нам показали лише натяк на її героїню - синьошкіру войовничу Небула. У сиквелі її чекає куди більше дій, а також несподіваний для неї самої альянс.

Елізабет Дебікі грає Аїшу

Аїша у виконанні Елізабет Дебікі - верховна жриця генетично досконалих людей, які називають себе соверенами. З нею жарти погані, оскільки і Аїша, та все її піддані - люди смертельно небезпечні.

Хочете вперше побачили Богомола?

Француженка з російським корінням Пом Клементьєфф грає Богомола. Зовні вона схожа на свого персонажа з коміксів, але, як ми пам'ятаємо, фільми Ганна ніяк не пов'язані з коміксами Marvel. Режисер вважає за краще самому придумувати пригоди Вартових. На Comic-Con показали зовсім небагато Богомола, яку Джеймс Ганн вважає одним зі своїх найулюбленіших персонажів. До слова, Богомол з'являється на концепт-арті фільму, який режисер виклав у себе.

 

Так, Сільвестр Сталлоне є в «Вартових галактики 2»

Ганн зазначає, що робота з кумиром дитинства стала для нього здійсненням мрії: «Ще хлопчиком я бігав по двору, граючи в Рембо». Однак роль, яку виконав Сільвестр Сталлоне, залишається поки таємницею. У тизері було видно, як його герой спілкується з Йонду.

Що там з піснями?

У показаному матеріалі грали дві композиції - «The Chain» Fleetwood Mac і «Come a Little Bit Closer» групи Jay and the Americans. Чи є вони частиною міксу другої серії? Ганн не колиться, але обіцяє новий і кришезносний саундтрек.

У Діснейленді буде атракціон, присвячений «Вартовим»

Джеймс Ганн вважає себе великим фаном популярного парку атракціонів і обожнює «Вежу жахів» і «Космічну гору», так що, коли йому запропонували розробити атракціон по «Вартовим галактики», він з радістю взявся за роботу.

 
Не знаємо, що тут відбувається, але акторам дуже весело!

Стало відомо ім'я батька Пітера Квілла

Мабуть, це найголовніше, що стало відомо на презентації сиквела. Курт Рассел грає тата Зоряного Лицаря, а звуть його Его. Як в коміксах, Его - жива планета. Так, батько Пітера - планета. І герой Рассела - це її аватар. З боку здається, що це абсолютно безглузда ідея, але, слухайте, в цьому фільмі є мовець єнот. Ви ж теж спочатку вважали, що це маячня, чи не так?

І ось ще що. Малюк Грут говорить басом.

Презентація «Вартових галактики 2» для тих, хто розуміє по-англійськи.

 
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####