28
ЛИП
2016

Режисер «Ідеального голосу» влаштує війну перукарень

Джейсон Мур, відповідальний за постановку першого «Ідеального голосу», найближчим часом візьметься за інший музичний фільм. Режисер зніме стрічку Hair Wars за сценарієм шоураннера «Труднощів асиміляції».
 
На зйомках «Ідеального голосу»

Нахнатчка Кхан написав історію про конкуруючі салони краси, чиє суперництво буде представлено у вигляді пісенних і танцювальних номерів. У послужному списку автора, крім комедійного серіалу про азіатське сімейство, яке переїхало в Орландо, щоб відкрити там м'ясний ресторанчик, можна виявити «Американського татуся!» і «Не вір су *** з квартири 23» з Крістен Ріттер.

Зйомки Hair Wars буде курирувати Fox 2000, яка виграла торги за проект. Ця ж компанія працює і над франшизою про вокальний колектив «Беллаз», так що запрошення на режисерський пост Мура, співпрацею з яким студія залишилася задоволена, здається цілком логічним.

Перший «Голос», ведений Джейсоном, зібрав понад 114 мільйонів доларів при 17-мільйонних витратах на виробництво і в результаті отримав два продовження, останнє з яких має вийти в грудні 2017 року. У фільмографії кінематографіста між тим значаться також минулорічні «Сестри» з Емі Барнс і Тіною Фей. Комедія з бюджетом в 30 мільйонів заробила в національному прокаті 87 мільйонів.

 
Кадр з фільму «Сестри»
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####