28
ЛИП
2016

Пол Фіг спродюсує фільм про супермоделей в снігах

Режисер фільму «Мисливці на привидів» Пол Фіг спродюсує фільм за мотивами статті в журналі Elle про те, як супермоделі потрапили в снігову бурю.
 
На фото: Пол Фіг

Студія Paramount придбала права на матеріал Міккі Рапкіна, опублікований на початку лютого 2016-го в Elle. Події, описані в статті, мали місце в липні 1977 року. Тоді знімальна група модного магазину Neiman Marcus вирушила в Анди, де на кордоні з Чилі та Аргентиною планувалося зняти моделей для каталогу шуб.

Незабаром після того, як група прибула на місце зйомок, почалася буря. Моделі, фотограф і менеджери знаходилися в готелі лижного курорту, проігнорувавши буран, який насувався. Якийсь час герої провели весело, намагаючись повторити клуб «Студія 54» в Нью-Йорку.

Пройшов тиждень. Коридорами готелю гуляв вітер, деякі номери поступово промерзали, а гості впадали в істерику. Телефонний зв'язок не відновили. Герої протверезіли і почали продумувати шляхи відступу.


Серед моделей, які відправились в Анди, була і Джеррі Холл, починаюча зірка подіумів, а в майбутньому мати чотирьох дітей соліста The Rolling Stones Міка Джаггера і дружина комунікаційного магната Руперта Мердока.
 
На фото: Джеррі Холл

Одним з продюсерів проекту стане Кріс Голдберг, чий батько, фотограф Ліс Голдберг, виявився в горах під час заносу. Крім того, серед моделей були майбутня мати Кріса і його тітка.

Відзначимо також, що автор статті Міккі Рапкін написав книгу, по якій був знятий популярний фільм «Ідеальний голос».

THR, Elle

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####