28
ЛИП
2016

Джессіка Честейн знімається в кіноверсії гри The Division

Актриса Джессіка Честейн веде переговори про те, щоб приєднатися до знімальної групи проекту The Division, де головну роль зіграє Джейк Джилленхол.
 
На фото: Джессіка Честейн

Раніше вже було оголошено, що Джейк Джилленхол зіграє одну з ролей і спродюсує екранізацію однойменної відеогри компанії Ubisoft. Дія The Division розгортатиметься на тлі пандемії вірусу в похмурому Нью-Йорку. Загін спеціального призначення (Strategic Homeland Division, як його називають в грі) являє собою групу добре навчених агентів, які мають не тільки боротися з заразою, але і знайти джерело спалаху епідемії.

Після того як виконавці головних ролей будуть затверджені, проект буде переданий одній зі студій. Це ріднить The Division з іншими прийдешніми екранізаціями за мотивами ігор Ubisoft. Йдеться про «Кредо вбивці» з Майклом Фассбендером і «Сплинтер Селл» з Томом Харді. Ці фільми знайшли підтримку студій-мейджорів вже після запуску у виробництво.

У 2008 році компанія Ubisoft придбала право використання імені письменника і розробника комп'ютерних ігор Тома Кленсі. Заснована компанія Кленсі по виробництву ігор Red Storm Entertainment також з часом стала частиною Ubisoft. Додамо, що гра Tom Clancy's The Division за перший тиждень продажів заробила понад 330 мільйонів доларів.

 
На фото: Джейк Джилленхол

Чи підтвердиться участь в проекті Джессіки Честейн, ми дізнаємося зовсім скоро. Зараз актриса знімається в режисерському дебюті Аарона Соркіна «Гра Моллі». Їй дісталася роль лижниці Моллі Блум, що заснувала підпільний покерний клуб для голлівудських зірок.

Найближчим часом у Честейн вийде драма «Міс Слоун», де її героїня - лобістка, яка поставила на кін свою кар'єру заради просування закону про контроль над вогнепальною зброєю. На 2017 рік запланована стрічка «Дружина доглядача зоопарку», яка розповість реальну історію працівників Варшавського зоопарку, які рятували під час війни євреїв від нацистів. Нещодавно актриса закінчила зйомки в англомовному дебюті Ксав'є Долана «Смерть і життя Джона Ф. Донована».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####