29
ЛИП
2016

Джон Малкович навчиться вирощувати коноплю

Продюсери «Справжнього детектива» запросили Джона Малковича на головну роль в серіалі «Гумбольдт», де його герою належить вирощувати коноплю.
 
На фото: Джон Малкович

Знімати проект будуть по книзі Емілі Бреді «Гумбольдт: Життя на конопляній передовій Америки». Вона оповідає про співтовариство з Північною Каліфорнією, яке протягом 40 років існувало завдяки вирощуванню конопель і продажу марихуани. Бреді прожила рік разом з цими людьми і написала книгу, в якій подає свій погляд на те, як наркотики впливають на життя суспільства.

Книга Емілі Бреді розповідає не тільки про те, як змінилося життя спільноти з часом, коли в Гумбольдті в 1960-х почали вирощувати коноплю. Це ще й історія війни з наркотиками, показана очима втратившого віру помічника шерифа, який напередодні виходу на пенсію бачить єдине вирішення проблеми в легалізації марихуани і державний контроль за нею за принципом алкоголю.

Джон Малкович зіграє старійшину кримінального співтовариства Гумбольдта. Актор вже працював на телебаченні, де грав пірата на прізвисько Чорна Борода в серіалі «Череп і кістки».

 
Кадр з серіалу «Череп і кістки»

Пілот «Гумбольдта» зніме Карл Франклін, серед робіт якого є «Рим», «Батьківщина», «Картковий будиночок», «Залишені» і «Вініл».

В останній раз Малкович з'являвся на великому екрані в комедії «Зразковий самець 2». В цьому році актора можна буде побачити в картині Пітера Берга «Глибоководний горизонт».

Виробництвом серіалу «Гумбольдт» займається Sony Pictures TV.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####