01
СЕР
2016

Відеогра Battlefield отримає телесеріал

Paramount Television і Anonymous Content придбали права на екранізацію серії популярних ігор Battlefield. Планується адаптувати їх в телесеріал.

На укаїнський Battlefield перекладається як «Поле бою». Ігри в жанрі тактико-стратегічного шутера від першої особи були розроблені шведською компанією EA DICE і видаються американською Electronic Arts.

Перша частина побачила світ в 2002 році і називалася «Battlefield 1942». На даний момент серія містить 11 ігор і 12 додатків. Дія Battlefield розгортається на тлі подій воєн XX століття, воєн сучасності і далекого майбутнього.

 
Battlefield 1

Більше 60 мільйонів чоловік в світі грали в Battlefield.

Майкл Шуга, продюсер з Anonymous Content, вважає, що завдяки потужній фанатській базі у них на руках є відмінний матеріал для перекладу його в прайм-тайм-серіал. Розробкою проекту його компанія буде займатися у співпраці з Electronic Arts і Paramount Television.

Відзначимо, що в 2012-му студія Fox планувала комедійний серіал по Battlefield, проте цей проект так і не відбувся.

З огляду на, те що фільми з відеоігор рідко отримують хорошу касу, перенесення подібного контенту на телебачення здається цілком логічним кроком. Найчастіше творці екранізацій відеоігор кидаються в крайнощі. Вони або намагаються догодити фанам гри, або ведуть її в абсолютно іншу сторону, щоб привернути масового глядача.

Нова гра серії, Battlefield 1, побачить світ у жовтні цього року.

 
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####