01
СЕР
2016

Кейсі Аффлек стане жорстоким батьком

Молодший брат Бена Аффлека, Кейсі Аффлек, затверджений на одну з головних ролей в екранізації роману Пітера Рока My Abandonment.
 
На фото: Кейсі Аффлек

За постановку цієї пригодницької драми буде нести відповідальність режисер Дебра Гранік, що відкрила всьому світу Дженніфер Лоуренс у фільмі «Зимова кістка». Сценарій Гранік готує спільно зі своєю постійною колегою Енн Роселліні.

Сюжет книги заснований на реальній історії бездомної тринадцятирічної дівчинки Кароліни, що живе разом з батьком у великому природному заповіднику в Портленді. Вони сплять в печері, вмиваються в сусідньому струмку, а швидкопсувні продукти зберігають у самої кромки води. Батько сам навчає доньку шкільній програмі на той випадок, якщо вона коли-небудь піде вчитися. У дівчинки немає друзів, компанію їй складає тільки маленька іграшкова конячка. Раз в тиждень вони відправляються у велике місто за провізією і на якийсь час стають частиною цивілізованого світу. Але одна маленька помилка веде до їх виявлення, після чого дивну сім'ю беруть під варту. Книга піднімає гострі питання дитячої залежності від владних і домінуючих батьків.

Аффлек, який не так давно з'явився в кримінальному трилері «Три дев'ятки» і фільмі-катастрофі «Проти шторму», зіграє роль батька.

Як і старший брат, Кейсі Аффлек не залишає спроб зробити успішну режисерську кар'єру. В процесі виробництва знаходяться його вестерн Far Bright Star з Хоакіном Феніксом в головній ролі і байопік The Miracle Shot про зірку бейсболу Джоша Хемілтона.

 
На фото: Дебра Гранік

За плечима Дебри Гранік не так багато проектів. Після вищезгаданої «Зимової кістки», яка допомогла Дженніфер Лоуренс заробити її першу номінацію на «Оскар», у режисера вийшов тільки документальний фільм «Бездомний пес».

Зйомки My Abandonment пройдуть в Портленді цієї осені.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####