01
СЕР
2016

Меріл Стріп зніметься в «Мері Поппінс повертається»

Триразова лауреатка премії «Оскар» Меріл Стріп приєднається до Емілі Блант в новій екранізації «Мері Поппінс» від студії Disney.
 
На фото: Меріл Стріп

Якщо угода з Стріп завершиться вдало, то актриса знову опиниться в компанії знімальної групи мюзиклу «У темному-темному лісі». Блант грала одну з головних ролей в тому фільмі, а в режисерському кріслі знаходився Роб Маршалл. Йому ж належить поставити «Мері Поппінс». Відзначимо також, що Стріп вже втретє зустрінеться на екрані з Емілі Блант. Вперше вони знімалися разом у фільмі «Диявол носить "Прада"».

В «Мері Поппінс» Стріп зіграє сестру Мері, Топсі. Це роль другого плану, якої не було в класичному фільмі Disney 1964 року. Очікується, що Меріл Стріп доведеться співати, так само як і в «У темному-темному лісі», де вона зіграла відьму і отримала за це свою рекордну, 19-ю за рахунком номінацію на «Оскар».

 
На фото: Емілі Блант

Сценарій за книгою Памели Треверс написав Девід Магі, який номінувався на «Оскар» за адаптовані сценарії до драм «Чарівна країна» та «Життя Пі». За музику в фільмі відповідає Марк Шеймен. Композитор напише кілька оригінальних пісень.

Одну з головних чоловічих ролей зіграє Лін Мануель-Міранда, зірка бродвейського мюзиклу «Гамільтон». У нього, як і у Стріп, теж новий персонаж, ліхтарник Джек.

Дія фільму «Мері Поппінс повертається» розгорнеться в Лондоні за часів Великої депресії - тоді ж, коли і були написані книги Треверс.

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####