01
СЕР
2016

Пол Дано дебютує в режисурі

Зірка фільмів «Людина - швейцарський ніж» і «Рубі Спаркс» Пол Дано займеться екранізацією роману Річарда Форда «Світ диких».
 
На фото: Пол Дано

У романі Форда розповідь ведеться від імені шістнадцятирічного Джо Брінсона, якому доведеться пережити непростий період, коли шлюб його батьків починає тріщати по швах. Дія починається в 1960 році.

Екранізація планувалася ще в 2002 році, коли за справу взялася продюсерська компанія Point Road Media. Режисерами повинні були стати Крістін Джеффс і Хорхе Гаггер, але вони покинули проект. В результаті продюсувати картину буде June Pictures, організована на початку цього року. June Pictures вже заявила про себе на ринку, представивши кілька цікавих проектів - драму «Чистокровний» з Антон Єльчиним, комедію Fun Mom Dinner, а також «Проект "Флорида"», де в головній ролі знімається Віллем Дефо.

 
Кадр з фільму «Людина - швейцарський ніж»

Річард Форд - лауреат Пулітцерівської премії за роман «День незалежності». За його сценарієм в 1990 році вийшов фільм Майкла Філдса «Світлий янгол». В даний час Форд особисто переписує вже існуючий сценарій «Дикого життя».

Пол Дано пройшов довгий шлях від епізодичних ролей у фільмах «Маленька міс Щастя» і «Імператорський клуб» до «Нафти» Пола Томаса Андерсона. З тих пір його можна було бачити в таких хітах, як «Юність», «12 років рабства», «Петля часу» і серіал «Війна і мир», де він грав П'єра Безухова. Зараз Дано знімається у фільмі «Окджа» від режисера «Крізь сніг» Пона Чжун Хо.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####