02
СЕР
2016

Кріс Еванс змінить образ героя на монстра

Зірка «Першого месника» Кріс Еванс розглядає пропозицію студії Lionsgate про зйомки у фільмі «Джекіл» за мотивами однойменного міні-серіалу BBC.
 
На фото: Кріс Еванс

Міні-серіал «Джекіл» знятий за мотивами роману Роберта Луїса Стівенсона «Дивна історія доктора Джекілл і містера Хайда». Дія перенесена в сучасну Англію, де доктор Том Джекман продовжує боротися зі своїм сімейним прокляттям - розколом особистості. За допомогою сучасної медицини він намагається тримати містера Хайда під контролем, але, коли той дізнається про існування у Джекмана сім'ї, ситуація сильно ускладнюється. Паралельно за головним героєм полює секретна організація, яка хоче використовувати Хайда в своїх цілях. Головну роль в серіалі виконав Джеймс Несбітт.

Кріса Еванса глядачі звикли бачити в ролі позитивного Капітана Америка, якого він грає у фільмах студії Marvel. У фільмографії актора є роль маніяка, яку він виконав в кримінальній драмі «Крижаний», так що перевтілення в психопата Хайда стане для нього ще однією спробою уникнути амплуа позитивного героя.

 
Кадр з фільму «Крижаний»

В останні роки в кіноіндустрії почався новий виток реанімації старих хітів про монстрів. У той час як Universal активно перезапускає свої класичні хіти «Мумія», «Дракула» і «Людина-невидимка», в Lionsgate звернули увагу на міні-серіал «Джекіл» від сценариста «Шерлока» і «Доктора Хто» Стівена Моффата. Як повідомляє Deadline, продюсувати проект будуть Еллен Дедженерес і Джефф Клеман. Сценарій довірили Ентоні Багароцці і Чаку Мондрі, за плечима у яких картина «Круті чуваки». Режисер поки не називається.
 
Кадр з серіалу «Джекіл»

Еванс ще не підписав контракт з продюсерами «Джекіла», але акторові, який отримав головну роль в цьому проекті, конкурувати доведеться з самим Расселом Кроу. Австралієць з'явиться в образі божевільного доктора в прийдешньому перезапуску «Мумії» з Томом Крузом. Не виключено його появу і в інших фільмах всесвіту монстрів від Universal.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####