03
СЕР
2016

Ченнінг Татум стане русалкою в ремейку «Сплеску»

Студія Disney представить світові нове бачення романтичної комедії «Сплеск». Замість Деріл Ханни роль знайденої русалки виконає Ченнінг Татум.
 
На фото: Ченнінг Татум

Ідею ремейка представила студії актриса Джилліан Белл, яка знімалася з Татумом в комедії «Мачо і ботан 2». Сценарій пише Марія-Льюїс Раян, чий режисерський дебют «Лайкнутий» спродюсував Тимур Бекмамбетов. Белл зіграє дівчину, яка зустрічає русалку чоловічої статі, а хвіст на себе приміряє Ченнінг Татум.

Новий «Сплеск» вийде під чуйним керівництвом продюсерів Браяна Грейзера і Рона Говарда. Режисер проекту поки не визначений.

 
На фото: Джилліан Белл

Фільм Рона Говарда «Сплеск» з'явився в 1984 році і став першою картиною, яка вийшла під лейблом Touchstone Pictures, який був створений як підрозділ Disney для фільмів, орієнтованих на дорослого глядача.

Продюсер Браян Грейзер пропонував проект різним студіям, але погодилися тільки в Disney. Ключовим моментом стало рішення Грейзера відмовитися в проекті від історії русалки, яка пристосовується до життя в Нью-Йорку, і зробити замість цього історію кохання звичайного хлопця з Нью-Йорка, який зустрічає русалку.

 
Кадр з фільму «Сплеск»

Серед претендентів на головну чоловічу роль були Джефф Бріджес, Річард Гір, Джон Траволта і Білл Мюррей, однак Грейзер і Говард вибрали тоді маловідомого актора Тома Хенкса. Русалку Медісон відмовилися грати багато актрис, в тому числі Шерон Стоун, Мелані Гріффіт, Кетлін Тернер і Мішель Пфайффер. Роль отримала Деріл Ханна, що знімалася до цього у Рідлі Скотта в  стрічці «Той, що біжить по лезу».

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####