08
ЛЮТ
2015

Кріс Претт і Дженніфер Лоуренс зіграють в одному фільмі?

Кріса Претта і Дженніфер Лоуренс
закликають в фільм «Пасажири»
 
Дженніфер Лоуренс («Голодні ігри») зіграє головну жіночу роль у фантастичному фільмі «Пасажири», а режисерське крісло «Пасажирів» наприкінці січня зайняв номінант на «Оскар» Мортен Тільдум («Гра в імітацію»).
 
Компанію їй може скласти Кріс Претт («Вартові галактики»), переговори з яким вже ведуться. Дія картини відбуватиметься в далекому майбутньому на борту космічного корабля. Один з членів екіпажу раптово виходить з криогенного сну за багато років до закінчення польоту і, розуміючи, що йому доведеться провести залишок життя на самоті, будить одну з пасажирок.
 
На фото: Дженніфер Лоуренс та Кріс Претт

Проект знаходиться в розробці з 2013 року. Спочатку проект мав бути реалізований студіями Weinstein Company і Focus Features, а головну роль передбачалося довірити Кіану Рівза і Рейчел МакАдамс. Прем'єра була намічена на квітень 2015 року. Але в березні 2014 Weinstein Company відмовилася від зйомок, і ще через півроку права на фільм перейшли до студії Sony Pictures. Ймовірно, її керівництво вирішило повністю змінити акторський склад.

Картина буде заснована на сценарії, який підготував Джон Спейтс, що був автором відкинутого сценарію фантастичного фільму «Прометей».

 
Джерело: kinonews.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####