04
СЕР
2016

Сценарист «Борна» виправить фільм «Бунтар один»

На початку літа поповзли чутки про притягнення сценариста і режисера Тоні Гілроя до роботи над фільмом «Бунтар одн. Зоряні війни. Історія». Зараз з'ясувалося, що інсайдери не брехали.
 
Кадр з фільму «Бунтар одн. Зоряні війни. Історія»

Як пише The Hollywood Reporter, відразу кілька людей підтвердили виданню факт залучення Гілроя до роботи над «Бунтарем», постановником якого спочатку значився Гарет Едвардс. За їхніми даними, режисер картини «Спадок Борна» виявився на чолі перезйомок, які тривали п'ять тижнів і закінчилися зовсім недавно.

Зараз Тоні Гілрой працює над монтажем картини, але за участю Едвардса, який отримав режисерський пост після того, як глава Lucasfilm Кетлін Кеннеді була вражена його перезапуском «Годзілли». Як повідомлялося на нещодавньому конвенті Star Wars Celebration в Лондоні, Едвардс досі значиться режисером і свого роду особою проекту.

 
На фото: Тоні Гілрой

Як стверджує джерело THR, Гілрой і Едвардс працюють в одній монтажній, хоча слово режисера «Майкла Клейтона» має більшу вагу.

Перезйомки проекту «Бунтар один» були покликані виправити ряд помилок, серед яких і фінал картини. Фільм стане першим спін-оффом франшизи «Зоряні війни» і розповість про крадіжку планів «Зірки смерті». Його фінал повинен привести глядача до четвертого епізоду.

Цікаво, що в 2002 році Тоні Гілрой був змушений взяти на себе частину роботи над картиною «Спадок Борна», до якої він писав сценарій. Продюсер Френк Маршалл, чоловік Кеннеді, не міг знайти спільну мову з режисером Дагом Лайманом і попросив сценариста завершити роботу над стрічкою.

 
Кадр з фільму «Бунтар одн. Зоряні війни. Історія»

Студія Disney інформацію THR не коментує.

«Бунтар один. Зоряні війни. Історія» вийде в український прокат 15 грудня.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####