04
СЕР
2016

Продовження «Фантастичних звірів» вийде через два роки

Сиквел спін-оффа «поттеріани» «Фантастичні звірі і де їх шукати» про юного зоолога Ньюта Скамандера вийде в листопаді 2018 року.

Забігаючи вперед, студія Warner поставила вихід другої частини заявленої трилогії на 16 серпня 2018 року, а прем'єра третьої запланована на грудень 2020 року.

 

Письменниця Джоан Ролінг, яка є сценаристом майбутньої трилогії фільму, в своїй книзі дає повну інформацію про чарівну фауну світу, де пізніше з'явиться Гаррі Поттер.

У центрі оповідання головний герой магічний зоолог-письменник Ньют Скамандер (Едді Редмейн), який вивчає класифікацію фантастичних звірів і істот. Герой вирушає до Нью-Йорка на збори «Магічного конгресу Сполучених Штатів Америки», прихопивши з собою чарівний чемодан, який містить певну кількість небезпечних істот. Коли ці істоти втікаюсть з валізи, на Ньюта починається полювання.

Загострена ситуація з втечею фантастичних істот загрожує війні між чарівниками та маглами, адже в місті переважає вплив філантропічного товариства «Новий Салем» — радикальної організації, метою якої є знищення всіх чарівників в світі.

 

Другий фільм обіцяє більш глибоке занурення в фантастичний світ і нові кризи в житті героя.

Над роботою сиквела затверджена та ж команда, яка випустить перший фільм. Джоан Ролінг як сценарист відповідатиме за драматургію стрічки, а режисурою займатиметься Девід Йетс.

Українська прем'єра фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати» запланована на 17 листопада 2016 року.

 
Джерело: slavpeople.com
#####