05
СЕР
2016

Чарлі Ханнем і Рамі Малек зіграють в ремейку «Метелика»

На цьому тижні зірка серіалу «Пан Робот» Рамі Малек приєднався до Чарлі Ханнема, затвердженого на головну роль в ремейку фільму «Метелик».
 
На фото: Чарлі Ханнем

Зйомки почнуться у вересні цього року. Сценарій написав автор «Полонянок» Аарон Гузіковскій, а режисерське крісло займе датський постановник Міхаель Ноер.

Оригінальний «Метелик» вийшов в 1973 році і був заснований на мемуарах ув'язненого Анрі Шар'єра. Прозваний «Метеликом» через татуювання на грудях, зломщик сейфів Анрі здійснює декілька спроб втечі з в'язниці, де він відбуває довічне ув'язнення. В результаті його відправляють на острів Диявола, оточений океаном, звідки нікому ще не вдавалося втекти. Разом з Анрі в колонії на острові знаходиться спритний фальшивомонетник Луї Дега, якого Шар'єр захищає від інших ув'язнених.

 
Кадр з фільму «Метелик»

Головну роль в кримінальній драмі Франкліна Дж. Шаффера грав Стів МакКвін. Разом з ним знімався Дастін Гоффман. У ремейку ці ролі зіграють Чарлі Ханнем і Рамі Малек. У ремейку дію буде перенесено в наш час.

Чарлі Ханнем в цьому році з'явиться в стрічці «Загублене місто Z», яка закриє кінофестиваль в Нью-Йорку.

 
На фото: Рамі Малек

Рамі Малек, який здобув популярність завдяки серіалу «Пан Робот», знайомий широкому глядачеві за роллю молодого фараона в картині «Ніч у музеї: Секрет гробниці».

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####